Looks like California screening my name...

Looks like California screening my name…

LA1

Så er weekenden endelig kommet hvor jeg mandag morgen rejser til Los Angeles. Idag er det lørdag og jeg fik af vide i forgårs at nu var tiden inde til at komme afsted igen. Jeg kan desværre ikke fortælle hvad det er jeg skal derovre, andet end at jeg endelig kommer et skridt tættere på min drøm.

Efter rigtig mange rejser frem og tilbage mellem Danmark og Californien, sker der endelig noget helt fantastisk i mit liv. Som jeg altid siger: Stilhed før storm.

Min mor har lavet en lækker afskeds middag for mig hvor min familie har været på besøg. Vi har fået lækker bøffer, men jeg kan ikke finde ro, går egentlig bare rundt om mig selv non stop, kan ikke vente med at komme afsted.

Jeg har hele dagen imorgen til at pakke hvad jeg skal have med, men det er altid et stort problem for mig, jeg kan ALDRIG finde ud af hvad jeg skal pakke, så det ender altid med jeg står i lufthaven med overvægt og ligner en idiot.

Gid jeg havde haft 14 dage til at ordne alle mine ting.  Jeg håber på i er ligeså spændte som mig. Jeg kan love alle jer der læser det her, at det nok er det største jeg har oplevet.

Knus og kys Amalie

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looks like California screening my name...