Welcome to LA.

1 Day in LA


Hej alle sammen. Som lovet vil jeg fortælle om min 1 dag i LA.

Jeg sov næsten hele vejen på flyet fordi jeg var så spændt, vi skulle dog mellemlandede i Stockholm.

Jeg kom desværre ud for et lille uheld, eller en ældre mand kom til ved et uheld at spilde et glas kogende kaffe over mit ene ben, så da vi mellemlandede i Stockholm kom der læger og ambulance. Jeg må indrømme jeg tænkte ”Rolig nu jeg skal altså ikke dø” godt pressen ikke var til stede. En uge uden sol på mit ene ben blev det altså til.

Min gode veninde Nikita stod i LAX og ventede på mig med hendes forældre besøgende fra Australian. De var super søde og skulle selv tilbage samme dag, så jeg sagde hej og farvel. Efter afskeden med Nikitas forældre tog vi hjem til min ven som jeg har boet hos under hele opholdet, hang mine fine kjoler op og gik direkte ind i hans bar og fyrede op for Cranberry-vodka. ( My favorit ) UD SKULLE JEG DA. Jeg skulle jo først igang med at ”arbejde” om 2 dage og jeg var så spændt. Vi tog på en club der hedder DBA som holder åbent om mandagen. Vi grinede og festede og havde en sjov aften.

Nikita er min aller første ven jeg fik i LA. Siden der har hun været min bedste veninde når jeg er derovre. Skøn er hun.

Kys Amalie

 

1DayInLa-1 1DayInLa-31DayInLa-2

4 kommentarer

 • Ida Lykke

  Hej Amalie! 🙂

  Hvad hedder det hotel som har den pool?
  Synes jeg har set så mange kendte poste billeder derfra…

  Have en god dag 🙂

  Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida.
   Hotellet hedder The Mondrian Hotel og ligger på Hollywood Boulevard i west Hollywood. Super fedt hotel og altid en god stemning med fede folk fra hele verden. Man keder sig aldrig.

   Ha en dejlig torsdag. Kh Amalie S.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Robin Nord

  hvordan kan du bli ved og være så smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Welcome to LA.