ShopAholic

Welcome to LA.

Amalie Szigethy

Amalie Szigethy

Hej alle skønne følgere.

Først og fremmest vil jeg gerne sige stort tak til alle dem som har været inde på min blog og følge med. Jeg har allerede rigtig mange views og det er jeg super glad for. Som mange af jer nok ved  har jeg været i LOS ANGELOS i 14 dage og landede i forgårs i Danmark. Jeg har haft super travlt derovre og har fokuseret rigtig meget på min karriere. På mit tideligere indlæg fortæller jeg om noget stort der er sket i mit liv. Hvis nogen af jer følger med i pressen har nyheden været ude, men jeg ville være rigtig glad for selv at skrive om det og dele min oplevelse med jer, så håber i vil stay tuned og stadig være med mig. Jeg ved jeg ikke har blogget imens jeg har været i LA det har skyldes alle de ting jeg har lavet. Derfor har jeg valgt at oploade en masse billeder derfra og skrive om hver eneste dag, så i kan se hvad jeg har lavet. Idag er det Halloween og det er jo en stor dag i USA, jeg må indrømme jeg er blevet ret hooked på det, så idag skal jeg  i Tivoli. Kys Amalie

3 kommentarer

  • amalie sølvsten

    kære Amalie Szigethy ved du hvor man kan købe dit album i mine sko? Håber du ville svare mig. Knus Amalie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ShopAholic