Jet-Lag...!

TORNSBERG.DK


Hej alle skønne følgere.

Der er super mange der spørg hvor jeg får farvet mit hår, og hvem som laver mine extensions. EN gang for alle vil jeg gerne fortælle at jeg får lavet hår hos min super dygtige frisør Mette. Hun har sin egen salon inde i Rømersgade 7 tæt på Nørreport station. Jeg startede allerede helt tilbage i 2012 at få lavet mit hår hos www.tornsberg.dk, allerede efter første gang vidste jeg at Mette og alle tøserne bag skulle være mit sted hvor jeg ville komme som trofast kunde. Ikke nok med at de er super søde og sjove, så er Mette nok den bedste frisør som jeg har været hos. ( OG TRUST ME ) jeg har været hos mange frisører. Salonen laver shows og underviser andre frisører i hele Danmark. De er blandt andet teknikere for mærket ” Milkshake” og laver teknisk  support for hele Sjælland. De er også meget i Milano og får undervisning så de altid er med på den nyeste trend. De ved ihvertfald hvad de laver. Priserne kan alle være med på, og god service kan man aldrig tage fejl af. Se med på mine billeder under.

Besøg deres facebook side her : https://www.facebook.com/pages/Tornsberg-Hairstyle-Copenhagen/233330866702772?fref=ts og ”synes godt om”  du kan også ringe og booke en tid : 50 70 30 31. Enjoy

 

Kys Amalie

TORNSBERG.DK--1 TORNSBERG.DK--2 TORNSBERG.DK--3 TORNSBERG.DK--4 TORNSBERG.DK--5

4 kommentarer

 • Stine Petersen

  Hvad metode får du dine extensions i med? 🙂 Det er super flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine.

   Tusinde tak!!! Er også rigtig glad for dem selv. Jeg får dem syret i håret på en flettet bane der bliver lavet.

   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne

  Hvad for nogle selvbruner ? Bruger ?
  Du er altid flot brun 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cheyenne.

   Faktisk kommer der snart et indlæg om mine negle, selvbruner etc. Men jeg får min flotte kulør fra butikken Stayway to Heaven som ligger i Hørsholm. Fantastisk personale og selbruneren er altid lige i hus 😉

   Kh Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jet-Lag...!