Billeder der ikke er set før. Se med her-

Hvad jeg bruger af make-up?! KLIK HER.


Hej smukke tøser!

Som lovet vil jeg gerne fortælle jer lidt om mine make-up produkter! Ja undskyld hvis nogen af spejlene er lidt fedtede, jeg har ikke lige fået renset dem, og nogen gange kan det være lidt svært at få det hele væk. Håber i kender det selv :-DD Jeg er lidt et lille barn når det kommer til make-up OG MAD for den sags skyld. Jeg har det med at svine og ta for mig, så det beklager jeg altså 😀 Det ender altid med der er make-up på spejlene og dørene hjemme hos mig, men så ved man også Amalie har været i huset. Hæhæ.

Hvad bruger jeg af produkter? Som i kan se på mine billeder har jeg rigtig mange produkter af mærket ELF. Det er ingen hemmelighed at jeg som så mange andre kvinder elsker mærkevare, så som Dior, Chanel etc.
Men hvis man ikke har så mange penge at bruge på kosmetik og stadigvæk gerne vil have kvalitet make-up så er e.l.f. Cosmetics Danmark et rigtig godt valg.
Hold nu op hvor er det godt og lækkert. Ja også må jeg være ærlig at sige at der sgu ikke er den store forskel på en øjenskygge fra Chanel og en øjenskygge fra ELF. Det er næsten samme kvalitet. Så det der med dyre ting er bedre end de knapt så dyre, er en skrøne. Selvom det er lækkert at se de dyre produkter på badeværelset.

For at besøge elf danmark er linket -> http://eyeslipsface.dk/website/. Det er en online shop hvor man kan se alle deres fine produkter og make up.
Hvis i har nogen spørgsmål er i velkommen til at stille mig dem i kommentar feltet. Jeg holder jer alle opdateret med nye indlæg om mere make-up med videoer og billeder.

Ha en dejlig mandag aften.
Mange hilsner, Amalie Szigethy

eeeelllffffelf make upheya elfelff33

1 kommentar

  • Sofie

    Det ser rigtig fint ud. Men er lidt nysgerrig omkring hvad du bruger til at rense og pleje din hud? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder der ikke er set før. Se med her-