Se et outfit tøj lige her - Amalie Szigethy

Læs her om mine skjulte måder at holde mig sund på.


God eftermiddag alle sammen.

Mange af jer har spurgt om jeg ikke vil poste det mad jeg spiser, min træning etc. Så here you all go

Først vil jeg gerne vise jer et billede af min frokost som jeg har fået i dag og fortælle hvad den består af. Først har jeg stegt nogle små stykker kyllingetern på panden i noget oliven olie, bagefter har jeg taget paprika og chili og skåret små fine hvidløg til også hældt lidt soya sauce oven på ( jeg bruger soya sauce i stedet for salt ) HVIS DIN MAD MANGLER SALT, SÅ BRUG SOYA SAUCE det er langt sundere og godt for din krop. Ja nogen siger at det virker mod brystkræft. Hvad ved jeg. – Derefter har jeg skåret små stykker broccoli og paprika til fine tern og stegt sammen med min kylling, 3 æg uden blommen ( Her gælder det om at spare på kalorierne ) Æg er sundt, bare ikke i for store mængder hvis man gerne vil tabe sig. Til sidst har jeg taget nogen små finde blomkålshoveder som i kan se på mit billede og blandet det hele sammen, lidt ligesom biksemad. MAN KAN toppe det med en smule fedtfattigt ost og røre det sammen hvis man lyster, det har jeg eksempelvis gjort her med min frokost. ( Man må gerne forkæle sig selv ).

Udrensning? #Ansigt & hud?
Jeg elsker ikke at gå med make up i hverdagene, der er intet bedre for huden end at få luft. Jeg har make-up på når jeg laver TV, ude til events, og skal hygge med vennerne. Når jeg er hjemme går jeg altid rundt i et par grå jogging bukser og en hætte trøje. Jeg er det rene putte dyr og ligeså vel ELSKER at bruge mange timer foran spejlet herhjemme med hår & make-up, så elsker jeg også at lave INGENTING og bare ligne #noget der ikke er så godt for at sige det ligeud 😀 Men for mig handler det om at kunne hvile i sig selv og nemlig være sig selv. Jeg føler jeg er mig selv når jeg bare er Amalie uden filter. Dette billede som i kan se her er et Uredigeret billede som jeg har taget idag efter min lille ansigtskur som jeg forresten lavede ir. Den bestod af Honning, salt og citron. Hvordan gør jeg det?: Du skal tage en ske og derefter tage honning på, fordel den i ansigtet og tag noget groft salt og smør den på din hud forsigtig sammen med lidt citron, lad det sidde i 5 min og skyld forsigtig af med varmt vand bagefter, tag lidt ansigts cream i ansigtet og din hud vil slappe af og føles så dejlig, ren og skinnende. Min hud plejer altid at få lidt bumser, heldigvis får jeg ikke kæmpe bumser men huden reagere altid synes jeg, hvilket er en god ting, på den måde kommer man af med sine affaldsstoffer så her er et billede af mig uden make-up.

Håber I nyder at læse med.

Kys Amalie Szigethy.

mad sundUden make up i ssssNejtak

4 kommentarer

 • Maibritt

  Har du ikke brugt rosenkål på billedet istedet for blomkål?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne

  Hej Amalie
  Jeg fik ikke lige spurgt om hvilken mærke du bruger af selvbruner ? Bruger du de billige eller dyre mærke og hvilken ? 🙂

  Hov hvad for en dag crem bruger du ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cheyenne.

   Jeg får lavet min spray tan i Hørsholm på kongevejen. Det hedder Strayway to heaven. Super lækkert sted.

   Kh Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se et outfit tøj lige her - Amalie Szigethy