Hvad jeg bruger af make-up?! KLIK HER.

Se et outfit tøj lige her – Amalie Szigethy

Hej alle sammen og godmorgen!

Hvis i sidder at keder jer i skolen eller på arbejdet eller noget helt trejde så har jeg lavet et oplæg her til jer.
Jeg ville ønske jeg kunne fortælle præcis hvor mit outfit er fra. Men det kan jeg desværre ikke helt, jeg vil dog prøve. Mine gule bukser er fra Leewise jeans, skoene er købt I USA inde i en tøj butik som hedder Bebee. De var ikke særlige dyre, og det var helt sikkert mine ynglings sko i sommers. De passede så godt til ALT- Især mine brune ben. Ja det var så i sommers! GAB :O) Læder jakken fik jeg af min mor til min 21 års fødselsdag, og nu kommer den snart til salg inde på trendsales. Trøjen er en gammel grøn t.shirt fra h&m, bæltet har jeg lånt af min mor, jeg har INGEN ANDELSE hvor det er fra!!! Ja man kan altså godt sætte fedt tøj sammen. Jeg elsker de grønne gule farver om sommeren fordi det passer når man har grønne øjne.
Tasken er fra Stella McCartney.

Jeg tog de her billeder i september. Enjoy.
Kys Amalie Szigethy

Amalie Szigethy Amalie Szigethy Amalie Szigethy Amalie Szigethy Blog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg bruger af make-up?! KLIK HER.