Læs her om mine skjulte måder at holde mig sund på.

Amalie's første model shoot 2007.


Hej alle dejlige mennesker som kigger med her!
Her forleden sad jeg og kiggede i alle mine billeder fordi jeg selvfølgelige gerne vil dele så meget med jer som muligt!
Jeg kom frem til nogen billeder som jeg personligt aldrig har vist før. Jeg har været omkring 15-16 år og kan huske at der var rigtig mange som fik taget de her ”model” billeder af fotografer som sad på profilen DKBN. ( DKBN står for : Danmark by night )
Mange brugte deres profil til at finde deres flirt fra byen, eller generelt til at finde en fyr. Jeg kan huske jeg altid glædede mig til dagen efter jeg var i byen, for så skulle jeg ind på profilen DKBN og tagge mig i alle de billeder der var taget af mig,- på den måde kunne andre også følge med hvor man gik i byen henne og hvordan man så ud ”igår” og sidste weekend etc.
Det var egentlig en ret god ide, og gud jeg savner det lidt nu hvor jeg sidder skriver om det. Men det var jo inden at facebook og instagram kom til.
Jeg benyttede mig meget af DKBN dengang og kan huske jeg hed Senorita. På DKBN var der top 10, top 20 for de mest besøgte profiler, det ELSKEDE JEG. En overgang lå jeg altid nr. 1 og skiftede pludselig til at ligge nr. 2, 3, 4 og tilbage som nr. 1 igen. Det var sjove tider, pigerne og fyrene konkurrerede altid hvem som skulle ligge på top profilerne. I den forbindelse fik jeg taget disse billeder.

Se med her:

 amalie 15 åreye2andet model billede af amalieandet billede model amaliesafeksksksave 2haaaaaaa

Kys Amalie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læs her om mine skjulte måder at holde mig sund på.