it's gonna be a cold cold christmas ;-*

COUTURE EVENT


Hej alle sammen.

I torsdags var jeg til det flotteste event som Rikke Gudnitz, Christine hvelplund og David Andersen afholdt inde på Skodsborg Kurhotel i Villa Rex bygningen.
Wow siger jeg bare. Jeg var rigtig spændt inden jeg tog derind, og jeg havde spurgt min mor fordi det var længe siden jeg havde haft en pige aften med hende, og da vi begge elsker designer kjoler og smykker så tænkte jeg det var lige noget for os begge.

Vi kommer ind og der er de smukkeste set up’s og flotte modeller i Rikke’s designer kjoler og David Andersens flotte pelsjakker etc. Jeg var solgt. Selvfølgelige gik jeg hen at snakkede med modellerne og tog også mange billeder af dem som i kan se under her. Det var lidt sjovt. Jeg er 1.72 høj og mange vil mene jeg er en høj pige, men her var jeg en lille bitte mus så jeg blev nød til at have et billede med de her smukke piger.
Min mor og jeg gik rundt og kiggede og fik noget lækkert lyserødt Moet champagne. Det var simpelhent så gennemført.
Elf make up havde sminket alle pin up pigerne som gik rundt med pink hår og serverede cupcakes. Namme nam.

Alle var så søde og det var så dejligt at se Rikke Gudnitz igen. Rikke var jo hende der havde designet min brudekjole. Hvis man har set Amalies Verden sæson 3 kan man se min flotte kjole. Hun er så dygtig.

Jeg har fundet min nytårs kjole og skal ind i næste uge at hente den inde hos David Andersen. Hold nu op hvor er han også skøn. Jeg gik op i hans showroom også kom han hen til mig med en kjole og sagde ” Amalie den her er lige dig” jeg kiggede på den, og spurgte med det samme om jeg ikke måtte prøve den, der blev sagt ja og ind i prøverummet var jeg. Jeg fik den på og da jeg kom ud, BANG så jeg viste at det var lige den her kjole jeg skulle have på til nytår. Kan slet ikke vente med at have den på, nej nej, den er bare gudesmuk altså. Jeg er forelsket. Vi fik en masse goodiebags med hjem med cremer, smykker, magaziner etc.

Det var et dejligt event. Min aften endte på Cafe victor efterfølgende hvor jeg har grint hele natten. Livet er skønt engang imellem..

Jeg ønsker alle en rigtig dejlig weekend og pas nu på hinanden derude.
Kys Amalie :-*

Rikke GudnitzRikke GudnitzSKAMBABARikke snakker medmmMMdet er så florkjolerneflot kjole af rikkeAmalie med flotte sko til eventdAJLIgtDSC_1359kjole finHEJSAahahahahah mssskronemODEL amalieMOET CHAMPAGNEwaauw

5 kommentarer

 • Sofie Lerche

  Åh hvor er de smukke de kjoler der er billede af. på det billede med alle de sorte kjoler hænger der en lys kjole med sølv. HVOR er den fra. har julelys og hjerter i øjnene – så smuk er den! glæder mig til at se din nytårskjole.

  knus sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sofie.

   Det kan jeg da godt forstå. Det havde jeg selv, kjolerne er fantastiske. Lige præcis det billede er Rikke Gudnitz design. Du kan gå ind at tjekke hendes kjoler ud på hendes hjemmeside http://www.gudnitz.com hun hendes design på kjoler er så gennemført. Hvis du holder øje på bloggen kommer der et fotoshoot snarest med alle hendes kjoler, mere info følger. Kan ikke sige så meget om det endnu. Min nytårs kjole er designet af David Andersen, jeg ligger dog først indlæg op med kjolen på nytårsdag.

   Ha en dejlig tirsdag.
   Knus Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Har du allerede optaget Millionare Matchmaker i USA eller er det kun måske at du skal være med? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sille.

   The Millionare Matchmaker blev optaget for 2 måneder siden da jeg var i Californien sidst. Det bliver vist på Bravo TV i USA. Hvornår, og dato etc har jeg ingen anelse om. Jeg får selv besked fra producerne bag programmet når tiden er ende, også lover jeg at jeg nok skal give info videre til alle mine læsere her på bloggen.

   Kh Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sille

   Hej Amalie

   Det vil jeg glæde mig til at se 🙂 Hvordan har du kunne lave reality TV i USA uden at have et visum? Jeg meldte mig engang til et amerikansk reality show, men blev fortalt, at jeg SKULLE have et visum for at være med, og at man desuden ikke en gang må lave frivilligt arbejde derover uden et visum – så det undrer mig hvordan du er sluppet uden om deres latterlige regler 🙂

   Knus Sille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

it's gonna be a cold cold christmas ;-*