Så blev det 5 december

NYE HÅR PRODUKTER #AMIKA. – Kig her

Hola Chicas

Jeg var til frisøren for 2 dage siden hos min skønne frisør www.torsnberg.dk og det første jeg selvfølgelige lagde mærke til var de her flotte produkter med en masse flotte farver på.
Jeg gik hen og pillede som den pilfinger jeg er, og begyndte at åbne produkterne for at dufte til dem. DET ER SOM REGL DET FØRSTE JEG GØR. Jeg var bare solgt.
Efter skyllede min frisør min bund farve ud i AMIGA shampoo, og jeg fløj i den 7 himmel med den duft. Jeg kunne ikke få den ud af hovedet. Jeg endte med at forlade butikken med hele deres nye serie. Det skal jeg da prøve. Siden da har jeg vasket mit hår og afprøvet alle produkterne, det er allle pengene værd.  Jesus det er godt

OM AMIKA PRODUKTERNE ->

Amika produktet stammer fra USA og kommer for første gang ud i Milk_ shake Denmark butikkerne til Januar undtagen www.tornsberg.dk de har netop fået produkterne nu. Go for it! Tjek mine billeder ud. Håber I kan lide dem.

Ønsker alle en dejlig weekend med massere af kærlighed og gode julefrokoster <3

Kys Amalie Szigethy <3

produuuuuuamiga shampoo igen1024aMIGA shampoo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det 5 december