Søndag, og atter søndag...

Velkommen ind i varmen.


Hej alle sammen<3

Spørgsmålstegn til min overskrift?! ” Velkommen ind i varmen”? Jeg tror egentlig bare at jeg er klar til 2015 og slippe alt det dårlige fra min fortid, så derfor har jeg givet slip og fokusere kun på det gode lige nu og her, og selvfølgelige også i fremtiden. Men lige NU føler jeg mig glad og er spændt på min fremtid, så derfor byder jeg mig selv ind i varmen.

Typisk når man læser om mig, ser mig, eller høre om mig, så er jeg altid glad og ligeglad med hvad folk har af meninger om mig og mine holdninger. Men lad os nu være ærlige, så vil jeg da gerne indrømme at jeg synes jeg har haft nogen hårde år, specielt 2014 har været hård for mig.

Mange folk tror at jeg har det nemt, og at jeg har fået det hele serveret på et sølvfad. Altså, jeg har da også haft det nemt, og jeg er da også taknemmelig for det jeg har fået, men jeg har kæmpet, jeg har taget imod meget kritik, jeg har aldrig på noget tidspunkt givet op. Jeg lever med hver eneste dag at folk kigger mig i røven for at sige det ligeud. Jeg beklager mig aldrig, og dette indlæg skal hellere ikke opfattes som et råb om opmærksomhed eller sympati. Tværtimod. Vi alle sammen har vores indre ”dæmoner” at fighte med, og jeg har haft mine.

Nogen gange når jeg tænker tilbage på mit liv kan jeg ikke forstå hvordan jeg er kommet igennem alt den modstand, jeg kan ikke forstå hvorfor jeg egentlig ikke har taget skade af det, hvorfor jeg er så stærkt? Hvilket ”stof” er jeg egentlig lavet  af?
Jeg kan i sidste ende kun takke min mor for at have klaret det så godt i min barndom, at jeg er det kærlighedsbarn jeg er.

Jeg troede egentlig at 2013 var et hårdt år, og man kan da sige at jeg sidste år troede at 2014 skulle blive et MEGET bedre år, og ih hvor havde jeg mange planer.. Det blev så ikke som forventet! Jeg har siddet mange gange og spekuleret alene hvor end jeg har boet ( jeg flytter meget ) over mit liv, mine venner, min familie, hvem jeg omgiver mig med, hvem jeg ses med, om hvad der er det rigtige for mig.

FOR HVAD ER EGENTLIG DET RIGTIGE? Hvad er det rigtige for Amalie Szigethy? Man kan jo sige at lige meget hvad jeg fortager mig bliver jeg dømt på den ene eller anden måde. DETTE er ikke en beklagelse, for jeg er udmærket klar over jeg har skabt mig selv og valgt det selv. Men hvad kan man lave om? OG SKAL MAN LAVE SIG SELV OM???

Hmmmmmmmmmmm. Nej. Men man kan lave det anderledes, man kan lave det bedre, og det er præcis det som jeg gør. For første gang i rigtig lang tid har jeg lavet nogen ændringer i mit liv. Jeg blev så pisse træt af at køre rundt i det samme som jeg altid har gjordt.

Jeg tænkte tit hvorfor fanden jeg ikke bare kunne komme ud af min tryghedsrammer.
Gøre noget nyt! Måske springe ud i faldskærm, bare et eller andet forhelvede- og det gjorde jeg. En dag vågnede jeg op, og tænkte nu er det på tide. Nu gider jeg ikke ligge og svømme i det samme evighedslort som jeg altid gør.

Jeg kan med hånden på hjertet fortælle uden at gå i detaljer, at jeg for første gang er glad, og jeg kan ikke vente med hvad fremtiden har til mig. JEG STOPPER ALDRIG, og jeg bliver ved, og INGEN kan stoppe eller tage det fra mig. Jeg har intet at bevise, blot at jeg følger mine drømme.

Ha en dejlig aften.

Kærlig hilsen Amalie Szigethy

Decemver hueAmalie på juleshoppingHue nisseHøje sko

5 kommentarer

 • Sine

  Hvor er huen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Olesen

  Hej Amalie

  Lige et spørgsmål vedr. din smykkekollektion
  Ørering med similisten. Findes i klar, sort og grå. Nørgaard Design (amalie) øreringene.

  Kan man på nogen måde købe dem et sted, de er super fine 🙂 , kan ikke finde dem nogen steder, ved at det er længe siden de kom på marked.

  Godt nyt til dig og dine.

  Håber du kan hjælpe mig.

  På forhånd tak.

  Venlig hilsen

  Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenny Anker

  Hej Amalie,
  Normalt læser jeg ikke blogs og nå jeg en gang i ny og næ gør, så kommentere jeg slet ikke – men en gang skal jo være den første.

  Jeg fangede lige din overskrift på facebook, den fangede mig og fik lige lyst til at kigge med.

  Jeg ville bare sige til dig, som jeg ofte har sagt til min kæreste og mine venner omkring dig, at du er jo ikke dum – som mange kender dig for at være – men tværtimod. Dybt begavet. Som jeg har forstået det i dine programmer, så er det at være et “kendt” ansigt, at få opmærksomhed og at lukke fremmede personer ind i dit liv vigtigt for dig. Det er dét som DU brænder for og et af dine store ønsker, som så er lykkedes. Du har formået at skabe hele det her “Amalie fra paradise icon”. DU har forstået at fange folk opmærksomhed og DU har forstået, hvordan man skulle gøre for at skabe succes omkring sine drømme.
  Må blot prioritere at jeg ikke er enig med dig i, hvad du skulle være “kendt” for, men du har formåret det. Du har forstået, hvordan man gør det og hvordan du kunne skabe succes.
  Jeg vil bare fortælle dig, at man hele tiden får nye drømme og dem skal man stræbe efter, og uanset, hvor hårdt 2014 har været for dig og hvor mange slag over fingerene du har fået, så skal det nok lykkedes for dig til sidst. Du må bare ikke give op. Se hver dag som en udfordring og tænk over, hvad du kan gøre for at forbedre dig hele tiden.

  Jeg tror på dig…. <3

  De bedste hilsner
  Kenny

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kenny.

   Først og fremmest tusinde tak for dit flotte indlæg. Wow det var godt nok nogen rigtige flotte komplimenter at få. Mange tak igen og håber du vil blive ved med at følge mig. Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag, og atter søndag...