Can't stop dancin

Så der nyt extensions


Hej alle sammen.

Gæt hvad jeg laver lige nu?! Jeg sidder hos min skønne frisør www.tornsberg.dk og skal have lavet extensions hår. Jeg har ikke haft hår på i nogle måneder nu fordi at jeg med vilje ville have mit hår skulle vokse lidt! Jeg blev farvet sidste gang jeg var herinde så det behøves jeg ikke idag. Heldigvis ( åh det tager altid så lang tid ) hehe ?? jeg skal nok tage nogen billeder af det færdige resultat senere. Men her kan i se min farve og hår. Jeg er med vilje gået fra blond til mere aske farve som i kan se.

Kys Amalie Szigethy ??

IMG_2618.JPG

IMG_2614.JPG

IMG_2569.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Can't stop dancin