Så der nyt extensions

Se mit nye hår lige her!!!!


Hej alle sammen.

Håber i har haft en dejlig morgen og i er glade.
Jeg vil som lovet lavet et indlæg til alle jer tøser omkring mit hår som jeg fik lavet igår hos min dygtige frisør www.tornsberg.dk jeg har jo altid været fan af Extensions og i har garanteret set mit hår op til flere gange på TV blandt andet i ( Amalies verden ), på diverse røde løbere og på mine billeder. JEG ER EN TOTAL PIGET PIGE – det vil sige jeg elsker alt hvad der hedder smukke kjoler, hår, make-up, sko osv., derfor eeeeeeeeelsker jeg at vise frem hvad jeg har, og jeg elsker at have nyt tøj på, nyt extensions, nyt look etc.
Jeg har haft wwww.tornsberg.dk som frisør siden 2011. Hun begyndte at lave mit hår efter at have set mig i sæson 1 i Amalies Verden og siden da har hun været min frisør, som den dygtigeste jeg nogensinde har haft. Jeg er så glad for hende. Hun ved præcis hvad jeg vil have, og hun forstår min stil, og samme tid plejer hun mit hår og fortæller mig hvad der er godt og dårligt for mig.
Det er ingen hemmelighed at jeg har mistet super meget hår igennem årene, og det er jeg rigtig ked af, jeg har dog ikke prøvet at spise piller for det, som nogen piger gør. Hvis du/I har nogen gode råd til at få håret til at vokse må i meget gerne skrive dem i kommentar feltet nedeunder. Det er min egen skyld at jeg har mistet mit hår, så jeg brokker mig ikke, selvom det gør lidt ondt i mit hjerte. PIV. Men det er en afhængighed og den har jeg haft siden første gang jeg farvede mit hår og fik extensions i. Nogengange tænker jeg at jeg vil have mit hår mørkt igen, det kommer typisk når jeg ser amerikanske tv shows og jeg ser smukke piger med mørkt hår, så tænker jeg ” EJ DET VIL JEG OGSÅ” det dummeste er bare at jeg fortryder det efter et par dage, så vil jeg være blond igen. Jeg tror egentlig bare jeg fungere bedst med blond hår. Jeg fik klippet pandehår her for halvanden måned siden, det fortryd jeg efter en uge. HVAD ER DER MED MIG. Er det normalt?? Ja det er det vel..

Hvilke metoder er der brugt til mit hår?

tøser!

Jeg får syet håret i, i baner i mit hår. #Sy metoden. Djarling bruger også disse metoder.
Jeg får et helt bund hår på, der bliver ikke sparet på noget som helst. For at få oplyst mine farver igennem tiderne skal i kontakte www.tornsberg.dk de ligger inde på rømersgade 7 i københavn og deres nr er: 50 70 30 31 link direkte til deres facebook side -> https://www.facebook.com/pages/Tornsberg-Hairstyle-Copenhagen/233330866702772?fref=ts

HVIS I HAR SPØRGSMÅL er i velkommen til at skrive til mig i kommentarfeltet.
Ønsker alle en dejlig onsdag <3
Mange kys Amalie Szigethy.

Amalie Szigethy RødBlond hårHår fra sidenBlåååååå øjne

3 kommentarer

 • Mie

  Hej Amalie
  hvordan er du gået fra mørkt til lyst hår?? Er det striber du har fået farvet , eller har du fået farvet det hele af en gang ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Dit hår er super flot 🙂 Jeg har selv fået syet hår på to gange og begge gange har det kløet så ulideligt meget, at jeg har været nødt til at tage det af 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sille.

   Tusinde tak skal du have. Ja man må desværre bide smerten i sig, jeg har fået sat hår på siden jeg var 18 år så jeg er ved at være vant til det- hvad man ikke gør for skønheden. Hihi. Glædelig jul.

   Kh Amalie Szigethy

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så der nyt extensions