Se mit nye hår lige her!!!!

Happy holidays


 
rød jul

Godaften alle mine kære læsere.

Jeg er super ked af at der er gået 5 dage siden jeg sidst lavede et indlæg her på mit website. Jeg har været igennem nogen personlige problemer der har gjort jeg er blevet forhindret i mine indlæg- jeg ved jeg skal være bedre til at skelne mellem privat liv og det offenlige, nogen gange har jeg det desværre med at lade det gå ud over mig selv. HÅBER I STADIG vil blive ved med at følge min blog og mit liv.Nu er det jo snart jul, og hånden på hjertet kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst havde sådan en positiv december måned. Jeg har fået set min far som jeg ikke ser så meget, også har jeg tilbragt meget tid sammen med min familie og personer som jeg ikke har set i lang tid, nye ansigter og bekendtskaber der er kommet til- det er jo altid skønt, så det vil jeg gerne takke for, det har været fuldstændig fantastisk.

Jeg synes det er mærkeligt om 2 dage er det juleaften. Jeg sidder og tænker at det allerede er et år siden, og hvad der egentlig er sket på det år, hvor langt man er kommet, hvor tættere man er på sine drømme, hvad man har oplevet, hvem man har mødt af nye mennesker. Jeg er inderligt glad for jeg har oplevet så meget og at jeg har været så heldig. Heldig for alle de idioter der har været i mit liv, heldig for idioterne der røg ud af mit liv, og heldig for dem som kom ind mit liv for at blive.

Jeg glæder mig rigtig meget til juleaften er i er sammen med dem som i har kært, og at i bliver forkælet derude.
Husk julen handler om at behandle hinanden godt så lov mig, massere af kærlighed, respekt, ærlighed, kram, hygge, god mad, god musik og vær ikke bange for at give et kompliment eller to. Jeg ønsker alle der læser med en dejlig 22 december

Mange smil og jule kys fra mig til jer – Amalie Szigethy

se og smil

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mit nye hår lige her!!!!