Happy holidays

Min juleaften. Se med her


 
Hej alle skønne læsere.

Først vil jeg ønske alle en rigtig Glædelig jul . Jeg håber at alle jeres ønsker er gået i opfyldelse og at i har fået lækre gaver og været sammen med dem som i har kært med lækker julemad og kærlighed. Det er så vigtig Jeg synes godt nok at mine sidste 2 uger har været mærkelige. Jeg har haft en dejlig december måned og jeg har været sammen med min familie og lært nye mennesker at kende og været til mange events og fået networket en del- det er altid super rart. Men mit inderste privatliv har været så mærkeligt med så mange ting der er sket, for at være ærlig kan jeg slet ikke følge med og jeg synes det har været super frusterende og været meget stressende for mig. Kender i det når man ikke selv kan finde ud af hvad der sker omkring en selvom man tror man har kontrol over det? 2015 starter snart, og det betyder ny start!!! Jeg vil lave en ” to do liste” her på min blog som jeg håber i vil holde øje med :-*

Denne juleaften blev holdt med min mor, storebror & mormor. Det var noget af en anderledes juleaften da vi altid plejer at være super mange. Jeg har 2 små brødre, og en lillesøster, det blev uden dem da vi ikke har samme far og mor. Nogengange er det super splittet og andre gange er vi alle sammen. Lille juleaften holdte jeg oppe i vores gamle hus i Rungsted hvor der blandt andet blev optaget Amalies verden 1 og 2. Det var bare så hyggeligt og jeg har så mange minder derfraAmalie Szigethy

HUND3trææ4SE JUL

6 kommentarer

 • Pernille

  Hvor er trøjen fra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phillip Danvold

  Tak (: du må også have et skønt nytår!
  Jeg synes du er mega sej!
  Glade tanker her fra!
  Giv aldrig op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phillip Danvold

  Hej Amalie.

  Skønt du havde en god jul.
  Min kæreste, datter, svigermor og jeg havde uovertruffen aften.
  Men hele min familie hold en meget stor lille juleaften – som var helt fantastisk.

  Håber du får et godt nytår.

  Hilsen

  Phillip

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Bynk

  Kære Amalie – dejligt at høre du har haft en god jul trods forvirring. Håber du får et godt nyt år og tingene lykkedes for dig. Ønsker al mulig lykke til dig og din familie. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy holidays