Min juleaften. Se med her

Derfor kan kvinder ikke få nok af bad boys?


 
Sol Amaliee

Okay nu vil jeg have nogen svar. Hvorfor er det, at kvinder konstant bliver tiltrukket af de slemme fyre? Det har været et mysterium lige så længe, vi kan skue tilbage i tidsregningen. Hvorfor foretrækker kvinderne altid de slemme drenge, selvom det jo egentlig er ulogisk?

1. Det er sjovt at bryde reglerne
Kvinderne vil gerne have en fyr, som kan hive dem ud af det gænse og det dagligdags-agtige. De vil have én, som kan give dem et adrenalinsus. Én, som gør, at de konstant er oppe på dupperne. En ?bad guy? er typen, som bryder reglerne. Derfor appellerer han til de adrenalin-hungrende kvinder, kvinder der er sultne på livet.

2. Mediernes indflydelse
Tonsvis af romantiske komedier har et plot med en kvinde, som falder for en idiot, som så viser sig at være en flink fyr, når det kommer til stykket. Et godt eksempel er blockbusteren ?Good Will Hunting?. Men også børnefilm som Aladdin og Skønheden & Udyret lægger faktisk op til, at ikke alle slemme fyre er onde på bunden.

3. Han udstråler selvtillid
? Og selvtillig er sexet. Der er ikke noget, der er så attraktivt som en mand, der ved, hvad han vil – og kæmper for at få det.

4. Faderkomplekser
Har du set ?How I Met Your Mother?? Så har du også set hvordan seriens evige player, Barney Stinson, går efter kvinder med faderkomplekser. Det kan enten være, fordi kvinden har gang i et forsinket teenageoprør og søger en fyr, som slet ikke ligner deres far. Eller det modsatte; de leder efter noget, de kan genkende, så de kan føle sig trygge.

5. Udfordringen
Mænd elsker jagten, kvinder elsker udfordringen. Udfordringen, som består i at forvandle en djævelsk fyr til et fromt lam, som alle piger vil giftes med. På den måde kan vi måske også konkludere, at kvinder ikke falder for de slemme fyre fordi de er slemme – men fordi, de godt kan lide idéen om at være ansvarlige for at gøre dem til søde fyre.

6. ?Piger vil bare det sjovt?
Det er altså ikke kun mænd, som er bange for at binde sig eller slå sig ned. De søde fyre er ofte typerne, men gifter sig med, så derfor er der nogle kvinder, som mere eller mindre ubevidst prøver at undgå dem. Simpelthen fordi de ikke er klar til at blive ?bundet? endnu.

7. At opklare et mysterium
Den klassiske ?bad boy? er typen, der har en fortid, som han forsøger at holde hemmelig. Det spændende i at forsøge at opklare mysteriet bag den slemme fyr tiltaler mange kvinder. Nysgerrigheden overvinder hende.

8. Behovet for at blive reddet af prinsen på den hvide hest
?de kvinder, som falder for den type mænd skræmte over verden omkring dem. De er sky af natur, og bliver straks tiltrukket af folk, som kan kæmpe mod verden, og beskytte dem og tage sig af dem?.

9. Mindreværdskomplekser
Mangel på selvværd får ofte kvinder til at tro, at de ?fortjener? at blive behandlet som skidt. Derfor leder de ubevidst efter en type, som gør netop det.

10. Kvinde elsker svage mennesker
Kvinder er sympatiske fra naturens side, fordi de er født med et moderinstinkt. Derfor har de en tendens til at lede efter nogen, de kan tage sig af. De har et behov for at beskytte de svageste i samfundet.

Stof til eftertanke –
Smil Amalier

Kys Amalie Szigethy

8 kommentarer

 • Kaja

  Jeg håber at jeg får et svar og at du ikke sletter det, som du har gjort med de andre svar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  Hvorfor har du copy-paste inden fra Dagens.dk uden at henvise til artiklen? Er det ikke lidt underligt at stjæle andres artikler? Så hvorfor ikke bare indrømme at det ikke er noget du har skrevet, men taget fra dagens.dk, i stedet for bare at slette de kommentarer der pointere det?
  Undskyld, men det er ret så latterligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Amalie.
  Jeg undrer mig over, hvorfor at det er at du har “stjålet” denne artikels indhold http://www.dagens.dk/sundhed/derfor-kan-kvinder-ikke-få-nok-af-‘bad-boys’.
  Vil du forklarer, hvorfor du har gjordt dette?
  Tak på forhånd.

  ( og vær sød ikke bare at slette denne kommentar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hvorfor sletter du kommentarerne om, at du har hentet indlægget andetsteds fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Interessant oplæg. Man skulle næsten tro at du havde gennemarbejdet data og en dybdegående undersøgelse til baggrund for dine påstande…. Men i virkeligheden er det jo bare subjektivt generaliserende bullshit:)

  Det klæder ikke en kvinde, at nedgøre kvinder i sådan en grad, som du gør i dette indlæg.

  At du ønsker en mand, der udstråler selvtillid, men har et indre der skal fixes… Har faderkomplekser, mindreværdskomplekser og ønsker at blive behandlet som lort… Det betyder ikke at den generelle kvinde ønsker dette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Heidi.

   Nej det er klart at vi som kvinder er forskellige, og jeg snakker ud fra hvad jeg føler og høre omkring mig selv som person. Det var ikke min mening med dette oplæg at støde andre kvinder, det beklager jeg.

   Ha et godt nytår.

   Amalie Szigethy.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline almdal

  Fantastisk skrevet og så sandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min juleaften. Se med her