Date someone...

GODT NYTÅR!!!!

Hej alle skønne læsere I sengen

Ja så er det gamle år ved at lakke mod enden og vi skal byde velkommen til et nyt. Der er sket mange ting i det forgangen år, som altid har der været skrevet både gode og dårlige ting om mig, det har jeg vendt mig til at sådan er det bare at være kendt. Noget af det største i år for mig har været alle mine ture til LA, specielt den sidste, den bragte mig endnu tættere på min store drøm. – Hvis nogen følger lidt med i mit liv ved i også at min nye hjemmeside og blog er kommet op og køre, og tusind tak til alle dem der følger, læser og kommentere uden jer var der ikke noget, så tak!!! Baby AmalieYvonna og jegAmalie ligger i sengenVegas babeStærke armeAmalie i hendes lille ting

Love ya all :-**
Amalie Szigethy

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date someone...