LIPOCONTRAST -> FRYS FEDTET VÆK.

Actions always prove why words mean nothing.


 
Godmorgen alle sammen.

Håber i har sovet godt! Jeg synes at dagene går super stærkt i denne tid, jeg synes næsten det lige har været weekend. Nå men der sker nogen rigtig spændene ting i den her uge. Jeg har blandt andet været til møder omkring fremtiden, jeg har fået nogen spændene opkald etc. Jeg synes dog at det bliver sværere med tiden og at man tænker mere over hvad man skal sige ja og nej til. Da jeg var yngre og lige var begyndt at lave TV sagde jeg ja til stort set alt, idag der tænker jeg mere over tingene, og det jo en god ting fordi man vokser med sit arbejde.

Idag skal jeg ind at have lavet negle i min dygtige frisør’s salon. Det glæder jeg mig til. Jeg har haft en pause på over et halvt år hvor jeg ikke har haft negle på. Jeg ønsker alle en dejlig onsdag. Se med senere når jeg laver et indlæg om mine fine negle.

Dagens citat
BEAUTY IS THE OPPOSITE OF PERFECTION –
IT’S ABOUT CONFIDENCE, CHARISMA AND CHARACTER

86ACDB16DDEA43D1AAA8156343ACD457

Kys Amalie Szigethy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIPOCONTRAST -> FRYS FEDTET VÆK.