Se mine flotte negle..

Så blev håret sgu klippet af…


 
IMG_4655.JPG

Halløj skønne følgere!

Idag tog jeg et valg oppe hos min frisør www.tornsberg.dk og fortalte jeg gerne ville have klippet mit hår kort. Så det gjorde vi, og mit hår føles allerede tykkere og jeg kan slet ikke vente med at se resultat om nogen måneder. Jeg blev for at være ærlig super træt af at kigge på mit hår i TV. Jeg synes at man kunne begynde at se jeg mistede mere og mere hår, og især at det var knækket rigtig meget, så derfor har jeg taget et valg nu. Man kan aldrig vide med mig, måske om nogen uger får jeg lyst til at tage hår på igen, men som jeg har det lige nu, idag så er jeg glad for jeg tog valget som jeg gjorde. Jeg ville ønske jeg havde langt tykt hår, men så har jeg været heldig med nogen andre ting, som min mor nu ville sige…

Ønsker alle en dejlig lørdag.
Kys Amalie

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine flotte negle..