16 år og livet var en fest..

Hvad gør jeg uden min elskede iphone 6…


 
Hej alle sammen.

Jeg er super trist denne her torsdag aften. Jeg mistede desværre min helt nye iphone 6 tirsdag aften fordi jeg valgte at drikke lidt for meget vin inde på Cafe Victor. Det er så typisk mig at glemme ting! Da jeg var mindre inden telefonen kom ind i mit liv var det cykler, før cykler var det lege ting hos veninder, eller tøj. Åh hvor jeg hader mig selv for det, og jeg vokser aldrig med opgaven. HVORNÅR lære jeg at passe bedre på mine ting!? Ikke nok med det glemte jeg mine Ray Ban solbriller i Fitness hvor jeg træner i mandags. Flot Amalie. Jeg har simpelhent været den største tumpe den her uge. Det er så dumt.

Nå men jeg må jeg tage mig sammen. Så idag har jeg ledt efter mine gamle iphones. Heldigvis har jeg en iphone 4 og en iphone 5s så imorgen skal jeg ind at have et nyt sim-kort også skal jeg have lavet min skærm på telefonen så jeg kan bruge den også må jeg jo bare videre i livet SELVOM JEG FØLER at min verden er brudt sammen, det føler jeg virkelig. Altså alt går jo bare totalt i stå?! Ingen kan ringe til en, man kan ikke se i sin kalender hvor ens aftaler ligger, man kan ikke sætte sin alarm så man står op til tiden, man kan ikke blogge, man kan ikke gå ind på instagram, man kan ikke snap-chatte, folk kan ikke få fat på en, JEG KAN IKKE HØRE MIN MUSIK- ALT STOPPER BARE. Jeg går fuldstændig amok over det. Jeg hader det! Men jeg siger til mig selv det nok skal gå, bare rolig. Nu hvor jeg har haft iphone 6 telefonen kan jeg sgu da umuligt gå tilbage til 5s’en?! Jeg er blevet vant til at min skærm er stor og at jeg kan tage super fede billeder.. Jeg køber en ny. Jeg er ligeglad! Men det må vente lidt til vi kommer ind i det nye måned.. Ja jeg er ligeså normal som alle jer andre. Tak fordi i læste med og ha en dejlig torsdag aften, jeg vil prøve på det samme :-(((

IMG_5449

Kærlighed, Amalie Szigethy

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 år og livet var en fest..