Pretty woman walking...

GODMORGEN :-*


 
Hej alle sammen og god morgenSolen står op

Så blev det tirsdag. Idag er jeg tideligt oppe fordi at jeg skal til et fotoshoot inde i København. Billederne som skal tages idag skal bruges til at reklamere et nyt tv program jeg er med i. Jeg glæder mig rigtig meget og jeg glæder mig specielt til at jeg skal ind i fotostudiet og stylisten skal style mig og ligge mit make-up og hår, det er ALTID så sjovt og jeg kunne gøre det hverdag hvis det stod til mig. Tema for mig er ”babe” så de har sagt der er en masse tøj klar når jeg ankommer, juhu!!! Jeg skal heldigvis ikke sætte mit hår eller ligge make-up så jeg vil snart bestille en taxa og tage afsted.
ØNSKER alle en dejlig dag!!!!

Uhla

Kys fra mig Amalie Szigethy.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty woman walking...