Facts om mig.

Galla premiere på ''MISFITS''


 
Hej alle jer som læser med!Amalie i biografamalie i sædet

Igår var jeg til premiere på filmen Misfits sammen med min kære mor. Jeg glædede mig super meget fordi det var længe siden jeg havde været ude med hende. Hun kom og hentede mig i Hørsholm hvor jeg bor, også kørte vi sammen ind til Empire bio. Da vi mødtes i bilen havde vi begge taget vores Stella McCartney tasker med, og næææææææsten i samme farve, TYPISK.

Vi ankom til biografen og herognu stod der og ventede pænt på de kendte skulle ankomme. Jeg stillede mig op med min mor, også blev der ellers taget billeder, både alene ( mig selv ) og med min mor. Vi gik hen og købte kaffe og te og jeg følte mig dejligt tilpas fordi jeg havde min mor ved min side foto 4foto mor og malle

Filmen Misfits handler om homoseksualitet. Jeg synes den var meget spændende og anderledes. Filmen er en dokumentar film og meget oprigtig. I filmen følger man et par unge som er sprunget ud, og man kommer helt tæt på deres familier. Jeg synes dog ikke at det er noget jeg ikke er bekendt med da jeg er meget bevist omkring homo miljøet og er opvokset og hængt ud med homo’er siden jeg var yngre. Jeg synes de er noget af det skønneste og ikke spor anderledes bare fordi man er til det samme køn. Jeg fik min første homo ven da jeg var 17 år og jeg kan huske at jeg synes han var noget af det skønneste, den dag idag elsker jeg at feste og hygge mig med homo’er. Jeg synes det er ærgerligt at nogen ikke tør springe ud, og synes det er forkert at familier ikke vil støtte op omkring det, man skal netop støtte op omkring det da vi lever i et frit land, og at der er plads til os alle sammen, om vi er til det samme køn, tykke eller tynde, grimme eller smukke, vi er alle sammen mennesker og lavet af det samme foto 2h

Kys Amalie Szigethy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facts om mig.