Galla premiere på ''MISFITS''

Drømme som blev til virkelighed.


 
dscn1873

Hej alle sammen.

Kender i det når man drømmer sig væk fra det virkelige liv?! Kender i det når man har rigtig mange tanker og man er så TÆT på bare at gå efter sine drømme uden at tænke over konsekvenserne?! Ja det er det jeg plejer at gøre, også får jeg ”huk” for det, jeg er nu blevet ældre og jeg må indrømme at jo ældre jeg bliver jo mere tænker jeg over de ting jeg fortager mig.

Lige nu er jeg et sted i mit liv hvor jeg er super træt af at fortage mig de ting jeg altid gør, jeg er træt af at stå op til det sammen, ja så tænker man ” så gør dog noget ved det ” men hvad skal man gøre når man ikke selv ved hvad man vil?! Der er mange tanker og følelser på spil. Kan huske engang der sad jeg i Greenwich Village I USA med min mor og hendes venindes familie der havde et typisk Amerikansk hus på en villa vej, det var mega hyggeligt!!! DA sagde min mor over en middag og et par glas vin -” Ja jeg husker da jeg var i 20’erne inden jeg fik børn, det var de sværeste år i mit liv! Jeg vidste ikke hvad jeg ville, og jeg kunne ikke finde mig selv, godt 20’erne er overstået”. Jeg glemmer aldrig min mors ord, hun har fuldstændigt ret.

Jeg og min mor til en TV3 fest for 2 år siden
mor og datter

Nogengange tænker jeg at jeg pakker min taske også rejser jeg bare ud i det blå, helst gerne tilbage til Los Angelos. Men så tænker jeg også at der skal være en mening, et formål med at rejse. Når det så er sagt, så har der altid været et formål med mine rejser, jeg har eksempelvis været med i et TV SHOW i Hollywood som hedder The millionar matchmaker. Jeg har lavet musik derovre, som desværre er gået lidt i stå pga af nogen ting som jeg måske selv var skyld i.

Det er gået op for mig at vi lever i en hård branche/business og man skal sgu være rigtig målrettet for at få det man vil ha, man skal arbejde for det. Jeg synes det sidste års tid har været hårdt, men jeg synes også at jeg har arbejdet for det jeg har opnået, jeg har ikke været så meget i Danmark men jeg er blevet meget rig på mine oplevelser og jeg er blevet mere selvbevidst om hvordan verden hænger sammen, og det har modnet mig og gjort mig meget ældre, og det er jeg evigt taknemmelig for- at være snart 24 år, prøvet det meste som en 40 årig aldrig kommer til at opleve og endda også blevet det rigere på livet, det er jeg meget meget glad for.

Jeg har oplevet og rejst næsten hele verden rundt, der er selvfølgelige steder jeg aldrig har været, og nok hellere aldrig kommer til at opleve, men jeg har gået efter det jeg ville have, og jeg har sørme på en eller anden måde fået fingrene i det, det er jeg meget stolt af, og det viser ekstrem meget vilje styrke.

MEN… Jeg savner alligevel et eller andet i mit liv, jeg har stadig lyst til at rejse, jeg har stadig lyst til at lave alt det jeg har lavet igennem alle mine år, jeg har lyst til at lave tv, jeg har lyst til at synge, jeg har lyst til at rejse, jeg har lyst til at møde nye mennesker, jeg har lyst til at lave det ekstreme, jeg har lyst til at teste mine egne grænser endnu mere af end hvad jeg har gjort før. Jeg er typen som læner mig tilbage i Karrusellen og lader den føre mig til hvor den end stopper, sådan er min livsfilosofi.

Jeg vil gerne vise nogen billeder igennem mine rejser Dette billede er fra 2009 og blev taget med en pige jeg blev veninder med efter jeg røg ud af Paradise Hotel. Vi havde fået små fine drinks oppe fra baren, og hun var fra USA og meget sød, hun var på ferie med sin forlovede, de lavede ikke andet end at fortælle mig de skulle giftes, det var rigtig sødt.

MEXICO3

En glad Amalie 😀 – Et billede min mor har taget på Rungsted havn af mig for nogen somre siden. Det var en god og varm dag, kan huske vi havde spist frokost oppe i Espergærde. Min mor skulle absolut bade fra badebroen nede ved stranden, jeg synes det var så pinligt, fordi det er altså kun der de helt gamle mennesker bader, men det ville min mor, og hun er altså en meget bestemt underlig dame.

DSCN0116

Dette billede er taget den dag vi skulle lavede et fotoshoot med mig oppe i Gilleleje i forbindelse med min gamle blog. Vi filmede Amalie’s verden sæson 3, eller var det 2?! Det husker jeg ikke, men nappede lige et uredigeret billede derfra. Det var meget koldt husker jeg, og jeg var ikke tilfreds med at ligge i vankanten og posere.

sans

Jeg ved ikke om i har læst sladderen som SeogHør valgte at gøre til forside stof sidst jeg var i Los Angelos. Men blandt andet skulle jeg have lavet musik med Alejandro. Han var Lady Gaga’s ”mand” i hendes musikvideo og kæmpe model i hele verden. Ja, jeg lavede musik med ham, og det var endda meningen vi skulle udgive en single både her i Danmark og Spaninen, men musikken blev droppet, og mit ”såkaldte” forhold blev droppet til ham. Jeg vil ikke gå i detaljer. Vi hyggede os meget og grinede, han tog mig eksempel med op i Bel air hos en af hans million venner og der blev ellers hygget og musikken på fuld skrue med alle de spanske balleder. Han er en skøn mand og har idag en fransk kæreste som er meget smuk.

photo1

Autograf skrivninger både i stor centre og diskoteker. Her sammen med min mor, det er sjovt og synes altid det er sjovest når hun er på min side, da hun altid ved hvordan hun skal tackler situationer og hun er jo ”min mor” 😉

autograf

Her er et blurry billede fra i sommers da jeg var i Los Angelos. Her går jeg på Sofitel Hotel I Beverly Hills. Jeg havde lige købt nyt outfit og husker den aften tydeligt! Jeg sneg mig ind til et privat event med rød løber og fik en masse gode nye kontakter, og drak drinks hele natten. Hihi :-p

IMG_5427

Drenge og piger- Der er SÅ mange billeder at tage af, det ville tage mig en krig at oplade dem alle sammen til jer, men jeg lover der er meget mere end hvor det kommer fra ;-)))

ØNSKER ALLE EN DEJLIG FREDAG!!!

God weekend
Kys Amalie Szigethy 3

8 kommentarer

 • Carsten lundsgaard

  Hej Amalie. Jeg er lidt nysgerrig, hvad lavede du i Los Angeles, film, sang eller teater?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Amelie. Jeg synes virkelig du er så smuk. Jeg kan ikke forstå, hvorfor folk har så ondt i røven. Og siger at du er dum og umoden. Jeg kan blive så sur på dem. . Men jeg er en stor fan af dig. 🙂 ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • robin

  du er bare så fuld af liv amalie 🙂 ps. samtidig med du er smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde emmelie

  Du er virkelig smuk Amalie der er mange der tænker at du er dum og alt mulig lort jeg syntes du er smuk og klog bare fordi alle siger at du ikke er klog så ville du jo altid være det jeg er tolv og alligevel ville jeg gerne prøve at være dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Mathilde.

   Tak for dine søde ord. Jeg er glad for at du følger mig herinde, jeg ønsker dig alt held og lykke i fremtiden.

   Knus Amalie <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla premiere på ''MISFITS''