Amalie Szigethy VS Kim Kardashian. Whaaaaaat??!!

Jeg går mine egne veje..


 
Havfrue

Heeeeeeeeeeeejsa!

Ja så blev det mandag. Idag har jeg været oppe at træne og forbrændt alle mine pizza kalorier som jeg spiste igår, nok ikke dem alle sammen, men har prøvet på det 😀 Får altid så dårlig samvittighed dagen efter når jeg har hygget mig lidt for meget, nå man skal jo også leve 🙂

I weekenden var jeg i byen, og jeg synes simpelhent det var så kedeligt. Har i nogensinde prøvet at stå på en club og nærmest gabe sig selv ihjel?! Jeg er så træt af københavns byliv, der sker ikke en skid, og det sjove er at de samme idioter som festede for 6 år siden de står der stadigvæk hver weekend?! Ja, det eneste som jeg kan komme i tanke om når jeg ser de mennesker er at det skal jeg ihvertfald ikk, jeg skal ikke have mennesker tænker sådan om mig, så nu har jeg lavet en plan med mig selv.

ERRRR I KLAAAAR?! : Jeg skal holde by pause og jeg skal ikke drikke i 2 måneder!! Jeg glæder mig vildt meget, jeg er allerede gået igang, men jeg ved også det bliver mega kedeligt og jeg skal have noget som skal underholde mig, men mon ikke jeg nok skal finde på noget?! Det gør jeg altid, selvom man siger at kvinder som keder sig er farlige, det passer måske ret godt, men lad os nu se..

Jeg skal gå op i min træning som betyder super meget for mig, men har nu trænet godt og vel 4 måneder nu hver 2 dag, men har stadig drukket alkohol, og det skal stoppe nu, så det bliver sjovt at se resultatet i min træning, jeg vil stå virkelig skarpt til sommer i min bikini, så jeg begynder allerede nu, forandring forandring, og forandring.. ( Skal nok holde jer opdateret med billeder )

Jeg håber i alle sammen får en dejlig mandag, også er der jo Paradise Hotel sæson ..ehh?! Det kan jeg ikke huske, men det er i aften, jeg tror jeg skal se det for første gang siden min egen sæson, ihvertfald bare 1 afsnit, og hvis det fanger mig, ja så skal jeg da se det hver dag!!! Jeg så lige en reklame her på TV3 igår, og da de tjekkede ind var det skod, Paradise Motel?! Looool.

WM6A7727

Ha’ en dejlig mandag.
Kys Amalie Szigethy

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amalie Szigethy VS Kim Kardashian. Whaaaaaat??!!