Livet er ikke altid stiletter og fine kjoler!

Photoshoot for Wahb Beach Couture


 
a1b763f25193b2f1337a9f964d015aedAmalie i Los anaa

Gooooooooodmorgen alle i skønne mennesker!!

For cirka et 1/1 år siden da jeg opholdte mig i Los Angelos 2 måneder inden jeg valgte at være der hele sommeren 2014 da networkede jeg ekstremt meget og jeg mødte en mand på en restaurant i Beverly Hills. Jeg kan huske at jeg sad for mig selv, og en af hans agenter kom hen til mig fordi de forelskede sig i mit ansigt, det endte med at jeg fik lavet et kæmpe fotoshoot for deres blad og hjemmeside. I kan besøge hjemme side på : http://wahbbeachcouture.com/. Billederne blev taget på Malibu Beach, total ynglings sted. Jeg elsker Malibu Beach, det er de smukkeste strande de har der, det ligger cirka en time væk uden trafik fra Hollywood.

Disse billeder oven over min tekst er redigeret, jeg vil også gerne vise jer et par billeder som er uredigeret som jeg fik tilsendt kort tid efter vi tog billederne.

Håber i kan lide billederne UredigeretLigger på strandenKigger miav

Det er hårdt at opholde sig i Los Angelos fordi man skal se godt ud hele tiden, at gå i fitness i LA er ligeså normalt at skulle tørre sig selv på toilettet, ja undskyld jeg siger det, men hvis man ikke er tilmeldt sig et fitness center så man meget mærkelig, så normalt er det at træne i USA. Jeg fik mange komplimenter men fik dog afvide at jeg måtte træne og gå op i min kost, da det hørte med. Kan huske det var rigtig hårdt for mig at vide, fordi jeg altid har haft former.. Det har også taget mig tid at få en rytme inden for fitness igen, men heldigvis har jeg fundet min vej tilbage, så derfor bliver jeg ” åh shit, så jeg virkelig sådan ud?” når jeg ser gamle billeder af mig selv fordi min krop har virkelig forandret sig og jeg har tabt mig en del, og opbygget en masse muskler, men det er stadigvæk gode minder og det var en dejlig tur og fik meget ud af det kun med min charme og personlighed, og det vel en ligeså god egenskab. Hæ hæ:))


En dejlig sommer sang som jeg høre meget for tiden :-**
Enjoy

Ønsker alle en dejlig onsdag.
Kys Amalie Szigethy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet er ikke altid stiletter og fine kjoler!