Spraytan!

Weekenden.


 

Hej alle darlings!

Håber i har haft en skøøøøn weekend. Min weekend startede i fredags hvor jeg fik en spray tan oppe i Hørsholm, som i sikkert også har set på mit tideligere indlæg, også gik jeg hjem og rydedede op, satte højt musik på, sang og prøvede kjoler! I skal forresten holde øje med et indlæg jeg laver snarest omkring mit seneste køb! Jeg købte nemlig en ny kjole i en genbrugsbutik, har aldrig før prøvet at købe tøj i en butik hvor andre har gået med det før, men jeg kunne faktisk godt lide det, og de havde så mange fine ting, også det ingen hemmmelighed at jeg har en svaghed for pelse, jeg ved godt at nogen er imod pelse osv, og jeg synes da også det er forfærdeligt at slå dyr ihjel, men derfor må man gerne synes pelse er flotte og smukke.

Jeg tog hjem til min veninde Caroline som fyldte 26 år. Wow tiden flyver afsted! Hun havde inviteret 3 andre veninder, og de var super søde. Caroline bor selv i hørsholm ret tæt på mig, så det var spændene at se hendes fine lejlighed og hun havde dækket op med jordbær og chokolade, og små hapse madder. Det var bare super hyggeligt! Inden den 1 time var vi allerede godt beruset, vi begyndte allerede at drikke shots kl. 19:30 hæhæ. Hendes søde fætter havde spurgt om han ikke skulle køre os ind til København og vi alle sammen blev så glade fordi så skal vi jo ikke bruge penge på taxa! Haha. Vi tog ind på Zen, og jeg smuttede allerede efter 2 timer fordi jeg skulle ind til en anden fødseldagsfest på Cavalli. Jeg vil slet ikke komme ind på detajler efter 00:00. HAHA

Håber at i alle sammen har haft en fantastisk weekend, brug nu jeres søndag fornuftigt 😉

Kys Amalie Szigethy


???

???????????

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spraytan!