Kærlighed, krig og kaoes..


 
Hej venner!

Jeg ved ikke om i har set programmet som køre lige pt hver onsdag kl. 21:00 på kanal 5 som hedder Kærlighed, krig og kaoes?! Det handler blandt andet om nogen par som lige er blevet nyskilt hvor man følger deres rejse som alene mor med børn.

Jeg synes programmet er rigtig interessant og jeg SKAL se det hver uge. En af grundene til programmet fanger min opmærksomhed det er fordi man kan realetere sig til hvad som sker. Jeg tænker tit når jeg høre de kvinder som snakker om deres x mænd ”jeg havde præcist på samme måde”. En af pigerne fortæller eksempelvis at nu er hun blevet skilt og det jo mærkeligt fordi man ikke bare kan ringe til sin partner og sige ” Hej skat, jeg står lige nede i Netto, hvad skal jeg handle ind til aftensmad” også lavede man lækker middag med familien og så film om aften – nej nu hun alene, og det med at se andre par som er meget forelsket det skal slet ikke tæt på hende, hun væmmes ved tanken nærmest. En af de andre kvinder prøver at blive hypnotiseret efter hun er blevet skilt fordi hendes mand er voldelig og hun ingen selvtillid har tilbage. Den trejde kvinde man følger er gået fra mand, børn og luksus hus i Nordsjælland til et slum i en Nordvest lejlighed fordi hendes mand havde op til flere affærer på samme tid de var gift med børn.

Alle de ting som sker i programmet ved jeg at alle og enhver kvinde kan realiter sig til, for hvis man ikke har prøvet det ene, så har man prøvet det andet.

Jeg kan huske da jeg gik fra mit sidste forhold som varede næsten 4 år var rigtig hårdt. Man skulle pludselig klare sig selv, man havde ikke en ekstra hånd til de ting som skete i hverdagen. Man gik fra et liv sammen til pludselig at være alene. Det var jo ikke sådan det skulle gå, man skulle jo leve livet for altid sammen med den her mand. Alle de ting man skulle sammen, ja man troede endda man skulle blive gamle sammen. Ligepludselig stod man bare for sig selv i en tom lejlighed og skulle vinke farvel til alt det man havde bygget op sammen. Alle ens tanker, var det mon det rigtige, og kan man elske igen på samme måde?
Jeg husker det tydeligt for mig selv, og det har taget mig mange år at få dyrket alt det som egentlig skete, og når jeg ser det her program bliver jeg glad, fordi jeg ikke føler mig alene..
Nogen tanker til jer som sidder at følger med derude på min blog.

Amalie ligger

Uiiiiih. Altså nogengange får jeg bare så ondt af de her piger, og jeg får nærmest lyst til at skulle give dem et kram og sige ” det skal nok gå, livet går videre, du bliver glad igen” og det ikke generelt kun når jeg ser det her tv program, det sker også når jeg møder kvinder som er blevet knust af diverse mænd, eller kvinder som er i et voldeligt forhold. Tiden ligger alle sår som man siger, og MAN BLIVER GLAD igen, man kommer ud igen, man ser lyset igen, det bliver godt igen. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har følt mig svigtet og hvor mange mænd der har fået lov til at flå mit hjerte i 1000 stykker. Men til gengæld ved jeg også at det kun gør en stærkere, og man bliver kun mere bevist om sig selv, jeg har lært ekstremt meget, og jeg er så inderligt glad for det, for det har kun gjort mig mere modne og målrettet. Alt tager sin tid, og det hårdt, og det gør ondt, og man er ked af det, men der er også en lys side, og når man er klar til det ser man lyset, også kan det kun gå en retning.

Ha en dejlig aften.
Amalie Szigethy

4 kommentarer

 • Jannie Mette van Hasendonk

  Hej Amalie.
  Hvor er det dejligt at høre, at du har lyst til at følge med i programmet. Det er spændene at høre hvordan andre oplever det på tv, og hvilke tanker de gør dig omkring serien.
  Kærlig Hilsen
  Jannie Mette van Hasendonk
  P.s jeg har fået massere af selvtillid, og selvværd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jannie!
   Tusinde tak for din bedsked. Jeg følger dig i programmet, og synes du er super cool, os kvinder må stå og holde sammen, og mange af de ting du selv fortæller om, kan jeg genkende fra mit tideligere forhold. Jeg synes det er flot at du kan stå frem og fortælle om det, respekt herfra!

   Ønsker dig det bedste.
   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thespotanius

  Følger dig og har gjort det siden Adorable! //Får bare ikke lige læst hver eneste dag.. Men så læser jeg måske 6 indlæg i streg en aften. Og det er hygge for mig. Du er vildt inspirerende og til tider skæg.
  Hilsen hende på 30 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rock N Roll..