Kærlighed, krig og kaoes..

KOLD/GRÅ HÅRFARVE. – www.tornsberg.dk


 
Hej alle sammen.
Ja så kom dagen hvor jeg ville væk fra mit helt blonde blondine look.
Se med her

??????

Det første billede var sådan mit hår så ud før, de andre to billeder er efterbilledet.
Det som skete idag da jeg var hos min skønne frisør www.torsnberg.dk var at jeg gik efter et mere bruneligt look med en masse striber i, men så begyndte vi at snakke lidt, og ja i kender det jo sikkert når vi piger begynder at åbne munden. Det endte med vi aftalte ” lad os prøve noget nyt ”. Jeg fortalte at jeg gerne ville beholde min bund, for jeg synes det ser fedt ud man ikke afbleger den, også kom vi til den konklusion at jeg skulle have farvet håret koldt, som i grå koldt. Jeg var lidt bange til at starte med, men jeg har jo prøvet at have kold farve i før, men jeg blev faktisk super tilfreds med resultatet og de er jo dygtige inde hos Tornsberg, så jeg var ikke så nervøs igen. I kan se på billederne hvordan mit hår blev.

-Hvis i selv kunne tænke jer at få farvet hår eller få extensions i samme sted som mig så er adressen Rømersgade 7, 1362 København K. For at ringe direkte til dem er nummeret -> +45 50 70 30 31 og email : Hairtools@tornsberg.dk.

Kys Amalie Szigethy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed, krig og kaoes..