KOLD/GRÅ HÅRFARVE. - www.tornsberg.dk

Nye billeder!! Tjek her


 
Hej alle sammen.

Jeg har købt mig et nyt kamera, og jeg er herre glad, endelig tog jeg mig sammen! Kender i det når man går at ønsker sig noget, og man ikke gider bruge penge på at købe det fordi det måske er liidt for dyrt, eller at økonomien ikke lige passer sammen? Jeg tænkte at nu er det altså nu, så derfor har jeg afprøvet det, og mit splinter nye CANON kamera er mega sejt og godt, det tager gode billeder, og jeg glæder mig allerede til at jeg kan gå rigtig igang med at tage ” outfit billeder ” til alle jer som følger med.

Her er et par prøve billeder håber i kan lide dem.

Amalie Szigethy

IMG_0646

IMG_0635

IMG_0626

IMG_0597

IMG_0598

IMG_0617

IMG_0606

IMG_0619

IMG_0612

Det er ingen hemmelighed at mit kamera kan optage videoer, det vil sige jeg snart kan komme med tips og råd til make-up og fortælle om mit liv. Jeg glæder mig til i skal følge mig via min video-blog som snart kommer op.

Billederne tog jeg idag, jeg legede lidt med mig selv :-DD Haha

Kys Amalie

2 kommentarer

  • robin

    tror vi er mange der har ventet på de kanon gode billeder, hehe lege med dig selv, ja det har man sgu lyst til når man ser dig, du super hot og lækker 🙂
    glæder mig til flere billeder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOLD/GRÅ HÅRFARVE. - www.tornsberg.dk