Gå-ud-billeder.

All black outfit.


 
IMG_0746

Hej smukke dejlige mennesker derude.
Jeg håber at i har en dejlig påske og at i nyder den med dem i har kært.
Jeg kan ikke lade vær med at gå rundt at være i godt humør fordi at solen skinner, og det synes jeg virkelig vi har manglet i Danmark, jeg synes jeg kan begynde at fornemme at sommeren er på vej. Juhu!

IMG_0745IMG_0747

Her er et par outfit billeder som jeg håber i kan lide. Det er lidt irriterende at jeg ikke har haft mulighed for at en veninde kunne tage billederne så man kan fornemme og se mere tydeligt, men jeg skulle skynde mig vildt meget ud af døren inden jeg tog disse billeder, så håber det er fint nok 🙂

IMG_0753

Det er ret simpelt hvad jeg har på, og billigt! Toppen har jeg købt i Zara, den er super sød og har en masse fine hvide sten på. Tror jeg gav 600 kr for den, og gemacherne er købt i Vero Moda, NEMT OUTFIT ik?! Så skal man bare lige tage en fed taske til, og nogen fede høje sko. – SÅ DEN HJEMME ;-))

IMG_0740

Ha en dejlig søndag!
Kys Amalie Szigethy

2 kommentarer

 • Trine Stahl Nielsen

  Hej Amalie (-:
  Er det den top du har på i et afsnit af “Amalies verden” sæson 3, hvor i laver middag til din onkel + familie? Håber du vil svare, har ledt efter den rigtig længe!
  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine.

   Må ærligt indrømme og fortælle at det kan jeg ikke huske, det er ved at være noget tid siden, men toppen er et par år gammel :-((

   Held og lykke med at finde den!

   Knus Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå-ud-billeder.