Se mine nye briller lige her-

Vær min ledsager til årets største blogger event. Se med her <3

Hej alle sammen!

Først og fremmest vil jeg gerne fortælle jer alle sammen jeg er rykket over på Bloggers Delight som i kan se,  så velkommen til min nye blog.  Jeg har stadigvæk websitet www.amalieszigethy.com og den fungere stadigvæk, der er blot en ændring, og det er at jeg har rykket min blog herovre. 😉

Vær min date for en aften<3

På torsdag d. 9 april aholdes eksklusivt årets største blogger event af Coolshop Woman for kun udvalgte gæster! Du har muligheden for at vinde en aften som min ledsager til hygge og en masse billeder i selvskab med nogen af Danmarks største bloggere! Kunne det være noget for dig som sidder at læser dette nu, så skynd dig at lægge en kommentar i feltet nedeunder med dit navn, telefon nr, email og alder. DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR og være kvinde. Jeg trækker vinderen torsdag morgen og laver et indlæg hvem den heldige vinder er.

622813_195209800604244_1370321271_o

Hygge hejsa og ha’ en dejlig tirsdag!

Kys Amalie Szigethy<3.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine nye briller lige her-