Vær min ledsager til årets største blogger event. Se med her <3

Nem og sund sommer ret :-)

 

IMG_0834IMG_0836IMG_0835IMG_0841IMG_0843

 

Hej alle sammen!

Jeg håber at i har nydt denne dejlige solskinsfyldte onsdag, det har jeg nemlig 🙂
Kender i det når man ikke rigtig gider at lave mad og aaaaaaalt er så uoverskueligt, og man har bare lyst til at køre på Mac Donalds eller den nærmeste Takeaway pizza? STOP DER! Det må man nemlig ikke, hihi. Det er ihvertfald det jeg siger til mig selv, seeeeeelvom det andet ville være meget nemmere!! Det endte altså med jeg købte ind til pandekager med fyld i- det sunde af slagsen! Husk i kan gå ind på http://www.helseplus.dk/shop/foedevarer-2945s1.html for at læse om flere sunde ting som er godt for netop dit helbred, jeg elsker at læse om ting der er godt for mig selv på nettet! 🙂

Opskrift til: Amalie ala Pandekager <3

Tortilla pandekager kan købes i Netto, både groft og hvidt brød.

Køb kylling i tern og steg dem i Soya, en masse krydderier ( brug fantastien, gerne en masse chili, paprika etc ) jo flere krydderier jo bedre. Krydderier sætter gang i dit stofskifte og på den måde kan du tabe dig let. Evt brug lidt  sur sød chili sauce til at vende kylling terne med. Steg på panden i 16 min cirka.

Hvis du har en dejlig lækker fedt fattig dressing kan du tage lidt og hælde på pandekagen inden du tager dine kylling tern over, på denne måde får din mad en masse smag, som man oven i købet kan spise med samvittighed.

køb en agurk, peperfrugt, og avokado og skær i små stykker, tilbered dem i pandekagen oggggg…. WOLLAH. En lækker sund pandekage som oven i købet mætter!

HUSK! – man kan være mere kreativ i denne sammenhæng og altid tilsætte flere sunde ting, alt behøves ikke at være kedeligt for at være sundt. Eksempel kan man lave disse fine pandekager med oksekød, man kan lave dem med fedtfattigt ost, man kan bruge flere grønsager, og evt salat.

Ha en forsat dejlig aften.

Amalie Szigethy<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vær min ledsager til årets største blogger event. Se med her <3