Coolshop Woman Party..

Den tid på måneden.

Hej og god aften alle sammen.

Jeg håber at i alle sammen har haft en dejlig søndag!  Jeg har ikke lavet så meget idag, virkelig rart. Jeg burde være gået i fitness og styrketrænet, men jeg havde mere lyst til at spise rundstykker og være ulækker, lol. Min mor er ved at flytte, igen igen. Hun har købt sig et hus i Rungsted hvilket er virkelig dejligt, jeg elsker at være tæt på min familie, det betyder rigtig meget for mig. Jeg bestemte mig da jeg vågnede i morges at jeg ville gå ned til hende i hendes nye hus og hjælpe med diverse ting. ( det fortryder jeg typisk altid! ) – ÅH jeg hader at skulle gøre noget jeg finder kedeligt, jeg virkelig hader det, jeg tror prinsessen kommer frem i mig på de punkter. Efterfølgende havde jeg mega meget lyst til mcflourry, så det hentede vi da! Jeps, jeg har bare været så sund denne weekend. Jeg lagde mig lidt hjemme hos min mor og det tog mig 10 min så var jeg i en rigtig dyb søvn, jeg vågnede op efter med mine 2 små hunde i mine arme, det var nu ret kært de havde fundet vej ind til mig imens jeg havde ligget at sovet, jeg må virkelig have været træt! Min menstruation er også kommet idag så føler mig som en hund som gerne vil spise af den tallerken der er forbudt! JEG ER SULTEN HELE TIDEN! Min mave er ophævet, mine smerter er på vej ( 2 Iprener ) er taget, hovedepine, stadigvæk træt efter 11 timers søvn og ligger stadig at tænker på alle de usunde ting som jeg ikke må spise! Måske jeg skulle hente noget chokolade? Eller måske varme nogen kanal guffler, eller gå i Netto og bare købe et eller andet, eller måske bare noget cola, eller købe en hel pizza selvom jeg ved der kun kan ryge 2 stykker ned, eller måske bare noget slik. I NEED SOMETHING. Jeg kunne også bare sove så jeg ikke tænker på det, men jeg burde jo bare købe noget sundt helse ting, ala økologisk ting, så jeg ikke fortryder det imorgen!  http://www.okologisk-supermarked.dk/shop/frontpage.htmlIhhhhhhhh. 

Er jeg den eneste kvinde som har det sådan sidst på måneden?

IMG_3415

Min mor havde købt denne uges www.seoghør.dk og fandt lige denne side hvor de netop har skrevet om mine udtagelser når jeg får lyst til søde ting. Se og hør skriver

Håbefuld realitypige, kaster sig hver måned over chokolade, brød med smør og pasta kødsovs, samtidig med at hun dropper træningen. Årsag: Menstruation. Amalie skriver om fænomenet på sin hjemmeside. 

– Ja vi kan jo godt blive enige om at pressen kan skrive nogen sjove ting, blandt andet ”håbefuld realitypige’ sjoooovt. Nå men enjoy og ha’ en dejlig søndag.

 

Kys Amalie <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coolshop Woman Party..