Den tid på måneden.

Min bedste veninde er gravid!!

IMG_0973IMG_0975IMG_0988IMG_0978

 

IMG_0982

 Hej alle sammen!

Ja så kunne jeg ikke vente mere, jeg bliver NØD til at lave et blog indlæg om at min bedste veninde er gravid- det er slet ikke til at forstå! Jeg er simpelhen så glad på hendes vegne. Jeg har kendt Camilla siden jeg var 18 år, og siden da har vi været igennem ret mange skænderier men også dejlige stunder, hårde tider og svære tider, men ligeså mange gode tider, og det har gjort os rigtig stærke sammen, og har holdt ved siden da, og det er super skønt. Jeg tror alle os – både som drenge og piger, vi ved når man har mødt et venskab som holder hele livet, og det er noget af det dejligeste. Jeg har været heldig at få Camilla som min veninde for livet, og det er jeg stolt af. For nogle måneder siden meddelte Camilla at hun var blevet gravid. Jeg ved det har været et ønske siden sidste år, og både jeg og Camilla har talt om graviditet før, da vi begge er i 20’erne og har haft kæreste på samme tid, så da Camilla fortalte hun var gravid blev jeg meget glad på hendes vegne og mine tanker fløj straks gennem mit hovede! – Alle de ting vi skal lave nu hvor Camilla skal være mor, og igennem hendes barsel hvor jeg vil være højre arm når hendes kæreste skal arbejde, hæhæ. Vi skal købe baby ting, og shoppe som man forresten kan gøre online lige her http://www.milledille.dk og vi skal forbedre en masse som man gør som veninder – Jeg bliver en god moster, og jeg glæder mig så meget til at møde deres lille prins eller prinsesse <3. Det er et rigtig spændene forløb, og jeg er glad fordi jeg må være en del af det som veninde. Ih hvor skal den baby bare kysses og nusses, og have en masse kærlighed. Jeg kan slet ikke forstå jeg skal være moster, det bliver bare SÅ dejligt!  Camilla er den første veninde jeg har som skal være mor, så det ligeså nyt for mig på sidelinjen.

Camilla er godt og vel 3 måneder henne, og allerede nu er hendes mave vokset så flot, og hun er heldig det kun er maven som er vokset. Hun er så smuk gravid <3 Tillykke til dig smukke skat!!

 

Kys Amalie Szigethy<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den tid på måneden.