Min bedste veninde er gravid!!

God sommer og god røv!

Hej alle sammen.

Håber i alle har en dejlig aften. Idag stod jeg op rigtig tidligt for at komme ned at træne med min veninde som jeg har kendt siden jeg var en lille pige, vi var altid sammen og jeg har det ALTID sjovt med hende, så det har været en fest at træne med hende, men også hårdt! Jeg kan godt love jer for hun presser mig ud i de rigtige øvelser, så har haft super ondt idag, men det giver jo gode resultater!- Efter træningen gik vi ud at købte en vægt så jeg kan veje min mad og tælle kalorierne, det har jeg aldrig gjort før, men nu går det for alvor igang. Jeg begyndte at starte min træning allerede i December, men jeg har aldrig lavet så meget styrketræning som jeg gør nu da jeg har været mest fan af Cardio. Synes det er en leg at styrketræne fordi man begynder at se rigtig gode resultater, nu starter sommeren jo også, og jeg vil stå helt skarpt som aldrig før. Jeg har altid ønsket mig en hel trænet krop, og nu har jeg kæmpet så meget, så jeg vil ikke give op. Jeg tog lige et billede af min mave idag som jeg vil vise jer.

image1

Som i kan se her er mine mave muskler så småt ved at komme frem, er ret stolt af mig selv, men det har også kostet en masse tid og sved nede i fitness centeret 😉

IMG_0406

GOD SOMMER OG GOD RØV <3
Sov godt :-))
Amalie Szigethy<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bedste veninde er gravid!!