God sommer og god røv!

Skal ud, skal ikke?

Hej alle sammen.

Kender i det når man har været på ”farten” hele ugen? Jeg har haft en rigtig sjov uge, og der er sket super mange ting som jeg ikke havde forudset. Kender i det? Det er typisk også dér – det er det sjoveste! Jeg startede min mandag med træning etc, normal hverdag. Pludselig stod jeg inde på LA bar inde i københavn onsdag nat, og torsdag havde jeg mega tømmermænd og endte med at sidde med min familie og have det rigtig skønt, siden torsdag er dagene gået sindsygt hurtig, har lavet en masse ting jeg slet ikke havde planlagt, og det sker ikke så tit i mit liv, jeg tror bare jeg har sat mig tilbage i ”rutchebanen” og ladet den lede mig,  og nu sidder jeg her og det er lørdag?! Tiden er bare fløjet afsted! hm.

– Nej jeg skal ikke ud. Jeg har opbrugt min kvote denne uge, og hygget mig super meget, har følt jeg har været på ferie, det er sgu dejligt! Solen har skinnet, og jeg har været på restaurant besøg og åbnet et nyt kapitel i mit liv. Sommeeer er her snart, juhuu.

Ønsker jer alle sammen en dejlig lørdag, pas på hinanden ude i byen, og gør nu ikke noget dumt!

Tak fordi i følger med.

Amalie Szigethy<3

IMG_0892

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God sommer og god røv!