Min aften med City Boys.

Hør mit interview i radioen lige her –

Hej alle sammen!

Så blev det torsdag! Wow, jeg synes at dagene går så sindsygt stærkt, men det jo kun en god ting, det betyder jo at man hygger sig!

Der bliver dagligt skrevet til mine facebook profiler, om jeg vil hjælpe med forskellige skole opgaver, eller om jeg vil lave en video hilsen, eller om jeg vil være med i skole radio interview etc- jeg vil først og fremmest gerne sige at jeg er super glad at der er så mange forespørgelser på mit ”brand” og jeg ville ønske jeg kunne hjælpe hver og en, men problemet er at jeg har super travlt og hvis jeg skulle sidde og svare spørsmål og chatte med jer alle kunne mine dage udfyldes med det, selvom det ville være hyggeligt. – Men husk at i er velkommen til at skrive her på min blog, jeg skal nok svare på alle spørsmål et samlet sted så godt jeg nu kan,  så alt det i skriver på mine facebook profiler, instagram etc HUSK at gør det i kommentar feltet nedenfor, jeg lover jeg nok skal gøre mit bedste og svare personligt til hver og en :-))

Her for nogen dage siden blev jeg kontaktet af Kbh’s universitetsradios morgenprogram ManFred. De havde reality-tema i programmet, og spurgte om de måtte interviewe mig til deres radio. Jeg tænkte ” hvorfor ikke” netop så i også kunne høre lidt med på sidenlinjen. Her er linket i skal trykke på for at høre interviewet https://www.mixcloud.com/Universitetsradioen/manfred-interview-med-amalie-szigethy-d-22-04-2015/  hvis i har lyst efterfølgende at tjekke deres facebook profil ud og evt. linke deres side er linket -> https://www.facebook.com/ManFredUR?__mref=message_bubble 

 

God fornøjelse. HUSK hvis i har nogen spørsmål til interviewet eller noget andet, så skriv nedeunder.

529271_241090539349503_1502969550_n

GOD TORSDAG

Amalie Szigethy 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min aften med City Boys.