Hør mit interview i radioen lige her -

That kinda sunday..

image1

Hej alle sammen!

Jeg håber at i alle har haft en dejlig weekend og i ikke ligger med for mange tømmermænd! hæhæ. Imens jeg sidder at skriver dette oplæg tager jeg en dyb indånding, kan i forstille jer det? JEG SYNES DET ER MEGA SVÆRT AT BLOGGE. Jeg ved der er rigtig mange bloggere i Danmark, og det er vejen frem hvis man er kvinde og elsker tøj og mode, og er livsglad. Der er ingen tvivl om at jeg elsker at åbne mig op, og fortælle og dele mit liv og oplevelser- men jeg synes det er super svært hele tiden at skulle finde på noget nyt at skrive om. Jeg ved ikke om du måske har det på samme måde, hvis du altså er blogger og lige begyndt. Jeg er ærlig omkring det, og jeg havde aldrig forestillet mig at jeg skulle dagligt blogge, for det var ikke helt det jeg havde forstillet mig, fordi jeg netop er en super travl pige, jeg tror jeg er den type pige at selvom jeg ikke har et ”normalt arbejde” fra 8:00 til 16:00 hverdag, så kan jeg ALTID finde på noget at lave, og jeg kan faktisk godt lide at ”kede mig” forstået på den måde at jeg er altid kreativ også pludselig så sidder jeg på et fly, eller ude til et møde, eller drikker kaffe inde i byen, eller står op i fitness centeret, jeg finder altid mål for hvad jeg vil, men jeg bliver nøød til at være bedre til at give jer et indblik i alle de ting da jeg elsker at vise jer hvad jeg laver, så håber jeres tålmodighed er med jer, hehe. Når det så er sagt, så elsker jeg at se hvor mange som klikker ind på mine ting og føler med, det er helt vildt fantastisk, så tusinde tak for det! HOLD NU OP en kedelig søndag. Jeg har været nede at træne i morges, jeg har vasket tøj, jeg har ryddet op, hørt musik, lavet lækker sund frokost og nu sidder jeg i sofa stuen med benene op og nattøj og glor TV i regnen. Hyggeligt ik? Haha! Ville ønske solen skinnede så man kunne lave nogen ting udenfor. Det bliver så fedt til sommer, jeg kan slet ikke vente! – At gå i sommerkjoler, ballerina sko, spise is, sene aftner nede på Haven og massere af kold Rose og kærlighed, nye venskaber, en ny sommer, ja jeg glæder mig rigtig meget. ØNSKER alle en dejlig søndag i det kedelige vejr 🙁 IMG_0430– Amalie Szigethy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hør mit interview i radioen lige her -