Min far og mor.

Se mine før/efter billeder af restylane i læberne lige her.

IMG_1036IMG_1038IMG_1041Hej smukke tøser og andre der læser med! Jeg tog disse billeder inden jeg tog ind hos min herlige cometiske lady som hedder Anette som laver mine læber så i kan se hvordan de så ud før. Jeg har nu fået lavet Restylane i mine læber i 2 år. Nogen siger det er grimt, andre siger jeg ligner en and, men jeg synes det er så lækkert, og husk nu på det er det vigtigeste!!

IMG_1045– Ja så kom jeg ind på klinikken i den varme stol. Imellem os så hader jeg det, for jeg hader nåle! Åh min gud…

læbeInden nålen kom til –

IMG_1071Og vupti, læberne er lavet! Så smukke.. Men nu skal jeg igennem det jeg hader allermest! Ja, vi kan ikke komme uden om det, læberne hæver altså, og som regel hæver mine efter et par timer. Her kommer billedet så, håber ikke i bliver skræmte, men det er ret normalt….

IMG_1079IMG_1080– Ja jeg ved det godt, det er sgu ikke så kønt, og jeg hader det, men resultatet er altid så flot efterfølgende. Husk det er ret forskelligt fra person hvordan man hæver efterfølgende, min mor hun hæver slet ikke, men det gør jeg, faktisk ret ekstremt, jeg ligner lidt et monster! Man skal ikke lave nogen aftaler 2-3 dage efter ihvertfald, haha.. Vil gerne vise jer et billede jeg har taget lige nu på 2 dagen, mine læber er stadig hævet, men slet ikke som igår. IMG_1086 IMG_1087IMG_1089Det var så det. Jeg håber jeg kunne hjælpe lidt på vej  jer der sidder derude og overvejer det, hvis i har nogen spørsmål er i velkommen til at skrive i kommentar feltet nede under her. Glæder mig mest til imorgen, for der vil de være perfekte og der skal jeg til Danish Deejay Awards, det bliver super godt, så mine læber perfekte, hihi.

http://www.cosmetica.dk er hvor jeg får lavet mine smukke læber, og hvis du sidder derude og altid har overvejet det eller vil have dem lavet efter dette indlæg, så husk at besøg deres side, der står en masse om det eller ring på telefon nr: 28 64 65 66. De bor inde på adressen i København på: Prinsessegade nr 23 1422 København K.

Alt held og lykke til jer lækre damer derude! Det er det værd :-*

Amalie Szigethy <3

7 kommentarer

 • jeanette

  Angelina Jolie go home :oDD… Jeg har oss fået noget i, og så lige sådan ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Flot! Men jeg kunne også godt lide dine naturlige læber. Men det vigtigste er, at du synes de er lækre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Hej Amalie, hvor meget har du fået fyldt i ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej søde Amalie
  Ligesom dig er jeg også rigtig glad for at få lavet læber.
  Jeg fik det lavet for anden gang i går (juvederm VoLift) og i den første time så det fint ud (mine læber reagerede som sidste gang jeg fik det lavet, hvilket forløb problemfrit), men nu efter et par timer er den ene underkant på min overlæbe fuldstændig “hængende” – det er som om der er en kæmpe kugle, der ikke kan masseres væk der hænger nedad… Har du oplevet noget af lignende før og i så fald hvad gjorde du?
  Har ringet til klinikken og han sagde at man bare skal give det et par dage, men jeg må indrømme at jeg synes, at det ser helt vildt ud…
  er lidt forvirret, så nu prøver jeg bare lige at samle alle de råd jeg nu kan…
  Mvh
  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Anna.
   Jeg kan kun sige det samme som klinikken har sagt til dig. Selvfølgelige er vi forskellige mennesker og reagere derfor forskelligt når vi får lavet kosmetiske indgreb men vent en uge, eller nogengange 14 dage og massere læben morgen, middag og aften, evt tegn dem op med en hudfarvet steft, det er mine råd. Det skal nok ligge sig 😀

   Kærlig hilsen Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeleine

  Super smukke læber Amalie! jeg vil selv gerne have lavet mine læber, og jeg har okay pæne “store” læber i forvejen, men er virkelig itvivl om man skal vælge 1ml eller 2ml, jeg er nemlig virkelig forelskede i kylie jenners læber, men det ser også ud til at hun har fået dem større og større over længere tid.. Men hvor mange ml har du fået i dine?
  Xoxo Madeleine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalieszigethy

   Hej Madeleine.

   Tusinde tak skal du have! Jeg har også fået lavet mine læber i over en længere periode. Jeg startede faktisk for 3 år siden og har ved ligeholdt det, det vil sige jeg får sprøjtet restylane i mine læber hver 3 måned cirka, og det er så resultatet i hvordan de ser ud nu.. Jeg forstår godt at du synes Kylie Jenner’s læber er flotte, men som du selv skriver tager det tid, og ligeså vel med mig selv til hvor jeg er nået nu. Mit råd er til dig du skal have en læge til at vurdere hvor meget du skal have i, det kommer nemlig an på din læbe’s størrelse. Held og lykke 🙂 Amalie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min far og mor.