Se mine før/efter billeder af restylane i læberne lige her.

Mit stjernetegn. Hvad er du i stjernetegn?

Løven er kendt for at være dyrenes konge – og det passer rigtig godt til de personer, der tilhører stjernetegnet Løve. Personen er afslappet, stolt og i kontrol. Løven bærer tit ansvaret, selv når det ikke ser sådan ud for andre. Løven har en tendens til at nyde at slappe af – og gerne et sted, der er varmt og behageligt. Den ser desuden helst på det store billede – fremfor de mindre dele, der skaber det. Løven har sjældent tid til at fordybe sig i komplicerede eller kedelige ting. Løven er en født leder og klarer sig sjældent godt i situationer, hvor den finder sig selv tildelt en anden rolle.

Kærlighed betyder alt for Løven. Dette stjernetegn lever for at elske og blive elsket. Den ønsker at blive bedåret og endda tilbedt – så hvis dette er fortjent, men ikke finder sted, bliver Løven såret. Alle Løver ønsker at blive værdsat og bemærket.

Løven har elementet Ild, der gør den til et varmt, lysende individ, som bruger disse energier til at tiltrække andre. Når balancen i en social kreds mellem andre og Løven er god og ligedelt, vil alle andre omkring Løven føle sig ligeværdige og lige så vellidt som Løven selv.

Gode sider: Løven plejer at være anstændig og ærlig. Den vælger altid at gøre det rigtige – selvom den står i en svær situation, elsker at organisere sig og finde værdierne i folk omkring den. Løven er et luksus-dyr og stræber efter rigdom og materielle goder. De, der er afholdt af Løven, bliver normalt tildelt rigeligt af løvens “rov”. Den accepterer stort set alle den møder indledningsvis, men begynder derefter at danne de egentlige, langvarige relationer.

Mindre gode sider: Løven synes så godt om sig selv, at det for nogen kan synes at tangere arrogance. Hvis den ikke er tilfreds med hvad den har, kan Løven have en tendens til at gøre det hele lidt mere ekstravagant, end hvad godt er. Deres trang til at føre an og lede kan virke kvælende på familie og venner, der som resultat kan finde på at forlade Løven, der mere end noget andet hader at være alene. Løven elsker sin familie og sociale gruppe af venner, så skilsmisse og uvenskab kan være utrolig skadende for den.

– Jeg synes altid det er spændene at læse stjernetegn! Jeg har gjort det siden jeg var helt lille, og dengang min mormor havde hendes ugeblade skulle hun altid gemme dem, for jeg skulle altså se hvordan min dag/uge blev. Nogen tror på det, andre gør ikke. Lidt ligesom at nogen tror på spøgelser, det gør jeg forresten også. Men sjovt nok passer alt der står omkring mit stjernetegn på mig. Husk i kan google jeres eget stjernetegn. Ønsker alle en dejlig torsdag!

IMG_3376

Amalie Szigethy <3

1 kommentar

 • Linda

  Jeg læser også astrologi (mit stjernetegn (som er vægten), og min søns (som er vædderen)

  Jeg tror også på der er mere mellem himmel og jord (tror der findes ånder).
  Og elsker at komme til clairvoyant.

  Syntes afsnittet var vildt spændende da du fik fortalt om Josephine Charlotte’s horoskop.

  Og hold kæft du er en god, kærlig og omsorgsfuld mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mine før/efter billeder af restylane i læberne lige her.