Mit stjernetegn. Hvad er du i stjernetegn?

Itailen til sommer.

Hej alle sammen.

Jeg sad lige at tænkte på at jeg glæder mig vildt meget til sommer, for min mormor har nemlig lejet et slot oppe i bjergene til jeg og min familie hvor vi bare skal slappe af og nyde hinanden og solen. Jeg har hørt at Itailen er SÅ lækker. Jeg glæder mig helt vildt meget. – Det ingen hemmelighed at jeg snart pakker min taske og smutter til Los Angelos. Hvad skal i denne sommer? <3

316339_10151469779028542_1492078454_n

 

 

Amalie Szigethy<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit stjernetegn. Hvad er du i stjernetegn?