Itailen til sommer.

Se min vilde forandring lige her! #Doll

Hej alle sammen.

Ja så glemte jeg sgu mit kamera i torsdags inde hos http://www.studio35.dk efter jeg fik den vildeste make-over inden jeg skulle til Danish Deeyay Awards, så beklager jeg ikke har postet så mange billeder og indlæg, synes det kedeligt når jeg ikke har billeder på bloggen. Hæhæ.  Jeg tænkte at nu skal der sgu ske noget, og som nogen af jer nok ved eller har set har jeg ikke haft extensions i sååååå lang tid. Jeg får det altid lavet hos min skønne frisør Tornsberg.dk men jeg tænkte jeg ville prøve en lille forandring, kender i det? Så skønne Marco lavede mine exstesions denne gang med tape, det har jeg aldrig prøvet før, men kan godt lide man prøver noget nyt, hæhæ! For at se Marco og Victor’s dygtige arbejde kan i besøge dem på facebook lige her https://www.facebook.com/pages/Studio-35-Chao-Chao/127664793966163?fref=ts Håret som i kan se på billederne er fra – > haircare.com og super god kvalitet, åh i love it. Det ligner mit rigtige hår, og føler mig næsten som en girly girl igen med mit lange hår, hihi! Jeg ringede til min skønne dygtige make up artist Ulla, hun er den bedste! Hun startede med at lave mit make up på fotoshoots helt tilbage fra Amalie’s verden sæson 2-3 og siden da bruger jeg hende ALTID. Hun ved lige hvordan man skal ligge make-up som i sikkert også kan se på billederne. Jeg stoler blidt på hende og kan anbefalde hende! For at komme i kontakt med Ulla skal i igennem hendes facebook profil som hedder  https://www.facebook.com/ulla.glud?fref=ts  eller finde hende på instagram https://instagram.com/_.idomakeup._/. Der er mange af jer som har spurgt hvor jeg har købt min kjole, jeg har faktisk intet svar. Jeg har købt den i en genbrugsbutik, jeg kunne ikke stå for den og der står ikke mærke i den, men den er supeer fin og fik en masse komplimenter for den, det kan jeg godt lide, hihi.IMG_1150IMG_1143IMG_1147IMG_1153IMG_1157Amalie Szigethy <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Itailen til sommer.