Prøv lige at tænk på hvis man fik penge for....

Cannes 2015- se alle de flotte kjoler på den røde løber & se hvor du kan købe dem <3

 

 

BBjNaRB.img

Køb denne smukke ”look a like” kjole lige her Sienna Miller bære på den røde løber ->  www.asos.dk  til kun 479.99 kr!

BBjMP89.img

Køb denne her fantastiske ” look a like”  røde kjole Natalie Portman bære! Jeg synes hun er noget af det smukkeste – > www.asos.dk  til kun 399.99- we love that 😉

BBjQ1Hj.img

Modellen Bar Refaeli  bære denne smukke hvide meget klassiske enkelte flotte kjole. Det har været lidt svær at finde en look a like, men denne her minder ret meget om den til kun 499.99 -> www.asos.dk  så lækker!

BBjOblf.img

 

Wow! Gude smukke Eva Longoria står der og ser så smuk ud. Jeg elsker hendes make-up og farven på hendes kjole går ind at matcher make-uppen. Så flot! Jeg har fundet en look a like kjole lige her – > www.asos.dk . Desværre fandt jeg ingen lang kjole som Eva har på her, men tag et kig. Den kunne piftes super godt op med lækkert make-up og høje stiletter!

BBjO3Bj.img

Jeg er totalt forelsket i denne her flotte pink kjole. Fuck hvor er den flot på Miranda Kerr- jeg fandt en look ”a like” her -> www.asos.dk. Gid det var mig som skulle have den på. Wauw.

BBjOblh.img

JEG ELSKER, SOM i elsker CHARLIZE THERON-jeg kunne finde på at se hvilken som helst film, kun fordi at hun er med i den, kun fordi jeg synes hun er så pæn. Hun er helt sikkert mit girl crush. Jeg elsker hende i filmen Sweet November hvor hun bliver syg og forelsket i en ukendt mand. Sound tracket til filmen er Enya endnu en af mine favorit kunstere. Jeg kunne desværre ikke finde kjolen i lang men prøv at se her -> www.asos.dk

LOVE DRESSES

Wow- prøv lige at se disse smukke flotte kjoler. Gid det var mig der stod på den røde løber og skulle have sådan en flot kjole på- det må være hver piges drøm at stå der. Der er selvfølgelige flere smukke kendte kvinder der dukkede op I Cannes på den røde løber her forleden, men jeg har specielt valgt ud fra de kjoler som jeg synes er smukkest, de kvinder der bære dem er nogle af de smukkeste modeller og skuespillerinder vi har i verden synes jeg. Jeg synes de alle er meget inspirerende og jeg følger også de fleste på instagram. Elsker at følge flotte kvinder, det er så inspirerende. Jeg har prøvet at lede lidt på nettet hvor man faktisk kan finde disse flotte kjoler der ligner vildt meget dem de bære. Man skal bare lede længe nok, så kan man lave ”look a like” look. De gør det også i nogen af sladder bladene vi har herhjemme, jeg blev faktisk engang valgt til look a like i bladet hvor jeg havde et leopart print sæt tøj på, tror det var i Kig ind. Det var nu rigtig sjovt og mærkeligt at se sig selv på den måde!! Se her-

48054_319992478125975_2100759139_n

Håber i blev lidt inspireret. Jeg elsker at besøge www.asos.dk de kan ALTID hjælpe hvis man står og skal bruge en fest kjole til billige penge.

Amalie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøv lige at tænk på hvis man fik penge for....