Cannes 2015- se alle de flotte kjoler på den røde løber & se hvor du kan købe dem <3

SE MIN FLOTTE PLAYSUIT LIGE HER!

IMG_4747IMG_4756IMG_4770IMG_4738IMG_4760IMG_4729IMG_4732IMG_4763Jeg købte denne her fede playsuit igår i Zara inde på strøget i københavn. Jeg var ret spændt på at komme derind og se butikken da den har været renoveret i over et halvt år, og må indrømme at det har været et ulykkeligt ” halvt år” da jeg ELSKER at shoppe i Zara og hver eneste gang jeg er i udlandet skal jeg altid i Zara. Gud bevare den person der opfandt butikken i tidernes morgen. Jeg var i byen igår sammen med mine veninder i også kan se på overstående billeder. Mine sko er forresten også fra Zara. Jeg gav under 1.000 kr for både sko og suitet. Jeg vil gerne linke nogen fede outfits der minder om det jeg havde på igår for dem som ikke lige har råd til at smide en masse penge i dyrt tøj- DET KENDER VI ALLE SAMMEN! It sucks 🙁

FÅ MIN STIL LIGE HER->

www.asos.com

www.asos.com 

www.asos.com 

www.asos.com 

www.asos.com 

www.asos.com

www.asos.com 

Amalie Szigethy.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cannes 2015- se alle de flotte kjoler på den røde løber & se hvor du kan købe dem <3