SE MIN FLOTTE PLAYSUIT LIGE HER!

Irriterende søndag!!

Hej alle sammen.

Jeg håber at i har haft en skøn weekend! Det er fedt at det er ved at blive godt vejr og sommeren er på vej. Jeg er SÅ træt fordi jeg festede fredag nat og det gør rigtig AV på min krop på grund af manglende søvn og lidt forkert kost! –  NOT GOOD. Pisse irriterende! Det værste er så når man selv ligger derhjemme og har lyst til at sove og pakke sig under dynen og ALLE er ude i det gode vejr. Som man siger så er man det man selv siger man er, eller gør, og jeg kunne da godt have taget ud at været aktiv idag eller ned på haven i det gode vejr, men mine fusser gør så ondt at jeg nærmest kun kan ligge ned. GODE UNDSKYLDNINGER IK? Men det er rigtig, kender i ikke det? Når ens stiletter gør mega ondt eller man har været så fuld man glemmer smerten nede i tæerne også vågner man op og kan nærmest ikke mærke sin lilletå? Åh av av av! Jeg er lige kommet ud af badet og aftalt med mig selv at nu tager jeg mig sammen og går ud af min dør også ser vi hvad min aften bringer! 😀

IMG_4831

Amalie Szigethy.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SE MIN FLOTTE PLAYSUIT LIGE HER!