Irriterende søndag!!

Pink day!

Hej elsklinger som læser med på min blog!

Idag vil jeg gerne fortælle lidt om min dag. Puha! Jo altså, hvor skal jeg starte. Jeg vågnede 2 timer for sent fordi jeg ELSKER at sove længe, og jeg elsker at ligge under min dyne og bare forsvinde, så jeg tænkte ikke lige over det, og lige i sekundet virkede det som det eneste det rigtige! – Hm, ja så stod jeg op og gik i bad og ellers lagde make-up på, tændte for musikken og skyndte mig ud af døren til Birkerød, for ja, det jo ingen hemmelighed jeg er igang med at tage kørekort, så jeg glædede mig til at dagen var ovre så jeg kunne få sat et kryds af at nu har jeg altså været oppe på manøvre bane og glatbane! ( Se med på snapchat af min dag ) -> Amalie Szigethy, add mig som ven! Jeg havde regnet med at det kun lige ville tage en lille time, men det tog altså over 4 timer så det var min dag, havde ellers håbet jeg kunne nå at træne, men det kunne jeg ikke fordi jeg havde en aftale med Caroline. TYPISK! Nå jeg må træne imorgen.

IMG_1679IMG_1685IMG_1682IMG_1695Jeg gik i super brugsen fordi at jeg herre meget havde lyst til sådan en kylling som i kan se på overstående billede, mm. Det super nemt og super sundt. 1,2,3 og lidt grønsager også ind i ovnen og vuupti. Lækker kylling til MIG.

Jeg er meget på min computer når jeg befinder mig derhjemme fordi jeg skal jo tjekke alt det som står på nettet, nyheder, facebook, instagram etc- Så inden mad satte jeg mig ned med min Mac Book og mit fede fucking cover. IN LOVE- Very simple. Jeg er så god til både at tabe mine iphone’s men også mine computere hvis jeg er ude at rejse eller hvis jeg tager den om armen, så det herre nice at man nu også kan få beskyttelse på den måde med Mac!  Hvis i kunne være interesseret i få det samme cover som mig eller i en anden farve skal i besøge mimac.dk  eller mimac.dk og se priser etc.

Ønsker alle en dejlig tirsdag aften.

<3 Amalie Szigethy

1 kommentar

  • Annette Klingenberg

    Hej søde Amalie. Jeg har fulgt dig og din vildt seje mor, og jeg syntes i er så fantastiske modige og mega seje. Du er en mega sød og oprigtig og ærlig pige, og jeg er glad på dine vegne, at du har valgt at blive mor. Du bliver helt sikkert verdens bedste mor. Knus til dig og din super seje mor ❤️Og pas godt på dig selv 🎈

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Irriterende søndag!!