Pink day!

TAG EN TUDEKIKS OG KOM OVER DET-

Hej alle sammen!

Helt ærligt. Nu må i tage jer sammen jer derude der griner af det her såkaldte ”fup nummer” der blev lavet igår med blandt andet mig og nogen andre reality mennesker! Jeg vidste allerede inden jeg dukkede op igår at det var fup, men jeg valgte alligevel at dukke op for det da herre grineren at være med i en prank. Altså, det har jeg altid tænkt på ”at hvornår fanden der er nogen som tager røven på mig” og det blev altså dagen igår!

Kan da godt forstå at nogen blev skuffet eller sure, eller tænker ” åh nej, nu kommer jeg til at se dum ud” men altså, jeg er faktisk ret ligeglad, jeg har valgt at se humoren i det, og jeg synes det FUCKING genialt. På et tidspunkt tænkte jeg faktisk at det ikke var fup, fordi de gjorde det så godt. Ja jeg blev taget med bukserne nede, og i skal glæde jer til at se det på tv. Jeg glæder mig allerede, fuck af det bliver super grineren. – Og til jer der sidder derude og griner over det og ikke snakker om andet, tag en kiks og kom over det – LIFE GOES ON og værre er det altså ikke, jesus. Synes pressen og folk blæser det op til noget det ikke er. Hvorfor ikke bare smile af det, som sagt vidste jeg godt det var en prank inden jeg stillede op, men jeg elsker faktisk produktionselskabet Dougles Entertainment og synes Casper Christensen er fantastisk, ligesom jeg er stor fan af Klovn, og det da skide genialt det de har fundet på, det har man aldrig set før, og man skulle jo bruge nogen mennesker. Folk de ringer til mig konstant idag og spørger mig hvordan jeg egentlig har det. ”Øh hvordan jeg har det?” jeg tænker lidt- er nogen døde eller hvad? HALLO, DET VAR EN JOKE og ja vi var brikkerne i det hele, so fucking what. Det da pisse sjovt, ej men nu må folk lige komme helt ned at sidde og trække vejret. Til jer derude som undre sig over hvordan JEG har det, så har jeg det fantastisk! Vi tog ud at spiste lækker middag med drinks og pisse godt selvskab med hele produktionen efter vi var færdige med at filme igår, altså jo, lidt hovedepine har man vel, men ellers har jeg det GANSKE FANTASTISK. Tak tak.

Amalie Szigethy

IMG_3007

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink day!