Idag var en god dag.

JEG SKAL HAVE NYT HÅR!

Ja, overskriften lyver altså ikke. Jeg skal have mine hår exstensions ud næste uge ( JEG GLÆDER MIG VILDT MEGET ) også har jeg lavet en aftale  i samarbejde med www.djarling.dk hvor jeg skal have påsat hår på, og jeg glæder mig SÅ meget! I Amalies Verden sæson 1 og 2 kan man se jeg får påsat hår inde hos hende, og jeg må ærligt indrømme det er bare det bedste hår, og bedste kvalitet. Jeg elsker, jeg elsker Djarling’s  hår.

HUSK at se med næste uge hvis du er interesseret i at se hvilken frisure jeg skal have, farve i mit hår, og se hvilken metod www.djarling.dk bruger med hår exstensions, husk i kan også gå ind på deres instagram profil instagram/djarlinghairextensions  og se billeder af forskelligt hår så man kan få en ide hvad det egentlig er, og husk endelig at følg dem, så bliver de og jeg rigtig glade 🙂 Hihi – tak på forhånd <3 – ÅH jeg glæder mig vildt meget! Jeg føler mig som verdens heldigeste pige <3

Hår er bare rigtig vigtig for kvinder, især for mig. Det gør altså noget når man har langt feminint hår, og mændene kan også godt lide det. Mit hår har desværre taget skadet af at blive farvet så meget, fordi jeg jo normalt er mørkhåret, men jeg plejer mit hår med gode produkter, men jeg har ikke særlig meget hår tilbage på hovedet, men nu skal sommeren lige igennem og selvfølgelige skal jeg have mit lange lyse blonde hår, og nu er det Djarling’s  hår- hvor heldig kan man være? Jeg glæder mig så meget til at vise jer videoer og billeder af det. Juhu.

Fact:  Djarling har 27 års erfaring og har udviklet flettemetoden siden  1988. 

amalie-coverHer er lige et billede hvor jeg har Djarling’s  lækre hår på. Dette billede er taget fra et fotoshoot i forbindelse med KIG IND for nogle år siden. Prøv bare at se håret der. Lækkert, tykt og så fedt at lave krøller i, og forskellige frisurer- i love it. Grunden til jeg laver dette indlæg er fordi at mange af jer hele tiden spørg ind til mit hår, så se med næste uge når jeg tager før og efter billeder af mit nye hår.

Amalie <3

Homesite : www.djarling.dk

Instagram: Instagram/Djarlinghairexstensions 

My instagram: Amalieprivatdk

THANKS / tak <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idag var en god dag.