SÅ SKER DET PÅ FREDAG.

Jeg åbner min egen kanal!

Hej alle sammen.

Håber i har en dejlig solskinsdag, lige i dette sekund jeg sidder at skriver det her indlæg sidder jeg ude for i Haven og får mig lidt Tan inden jeg rejser om 14 dages tid ned til Italien, uh jeg glæder mig altså, selvom det ingen hemmelighed jeg allerhelst ville sidde i LA lige nu, men sådan er det.

Pressen har skrevet ret meget om mig de sidste dage på nettet, det er sgu så sjovt at læse om mig selv. Jeg har blandt andet udtalt mig om valget, og hvilket parti jeg stemmer på, det kan du se lige her EB.DK/AMALIESZIGETHY også har seoghør.dk skrevet om min teoriprøve som jeg jo desværre dumpede som du kan se her Seoghør/Amalieszigethy og lur mig om de ikke også har skrevet en artikel om at jeg ALTSÅ HAR kørt bil før, surprise surprise! 😀 Det kan du læse lige her Seoghør/AmaliekøreIbil– men altså, jeg kan jo godt lide omtalen, så jeg klager slet ikke, er super glad for at folk synes jeg er så interessant og jeg kan holde mig selv kørende, så tak! 😀

IMG_1649

JEG ÅBNER MIN EGEN YOUTUBE KANAL

– Overskriften lyver ikke, jeg har valgt at starte min egen youtube kanal, og det bliver ikke kedeligt, det lover jeg jer! Jeg vil blandt andet filme så meget af mit liv jeg kan og ligge sjove dage ud, så i kan følge med, og jeg vil give make-up tips, og lege med hår, og gode råd, jeg vil snakke om mig selv, og jeg vil lade alle mine læsere komme med gode ideer til hvad som kunne være interessant, jeg vil også ligge min musik ud på min kanal, og jeg vil lave en masse covers etc- jeg glæder mig SÅ meget! Næste uge skal jeg ud at lave min intro video til kanalen, weho det bliver SÅ sjovt, jeg har de bedste mennesker i mine hænder som skal hjælpe mig, så jeg ved det bliver super godt! Glæd jer <3

sh-70644_amalie_web

Jeg har dog ikke endnu fastlagt en dato, men hvis i følger med på bloggen så vil jeg snarest offenliggøre dato. Tak fordi i læser med.

Mange kys Amalie Szigethy <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ SKER DET PÅ FREDAG.