Outfits billeder.

Pre start udsalg hos Nelly.com allerede nu mandag før alle andre! Få min kode lige her <3

Hej alle sammen!

Hvis der er noget jeg elsker så er det udsalg, har i det ikke på samme måde? Det er simpelthen den bedste følelse at købe tøj hvor man har fået det til halvdelen af de penge den rigtig kostede, så bliver man bare lidt det gladere!

Nelly.com  starter udsalg imorgen men allerede nu via min kode, som du skal indsætte HER, kan du pre starte udsalget før alle andre, det eneste du skal gøre er at gå ind på www.nelly.com og indsætte min rabat kode som hedder :AMELIESSVIP – rigtig god fornøjelse og shopping girls <3

Jeg har idag lavet en fin collage med mine top 6 sommer outfits som jeg bare MÅ have nu hvor der er udsalg og sommeren er kommet, man kan finde de fineste sæt tøj til næsten ingen penge.  Se med her!

collage

1:  NellyDressWhite 

2: WhiteShoesNelly 

3: PinkdressSummer 

4: NailWhite

5: PokerDotDress

6: BeigheShoes

Ha’ en fantastisk dejlig dag til jer alle sammen.

Kærlig hilsen Amalie Szigethy<3

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfits billeder.